Zyan Malik debuterar New Tatoo, GiGi Hadid visade sin iver. Klicka här för att veta i detalj.

Det har varit en tradition för kändisparet att vara med i nyheterna. Deras snabba delning av bilder över sociala medier bekräftar detta faktum. De ses flera gånger tillsammans. De kommenterar också och visar sin tillgivenhet för varandra på skärmen.

Hur glada är de nyblivna föräldrarna? framgår av deras senaste aktiviteter med paret som går in på vägen att bli mamma och pappa.Gigis moderskap

För att markera inledningen av moderskapet delade Gigi Hadid från Insta-kontot bilder på hennes moderskapsfas. Hon intygade bilder tagna av Luigi Murenu och Iango Henzi. I bildtexten skrev hon, 'Charishing this time' för att visa sin spänning. Hon nämnde vidare Uppskattar all kärlek och lyckönskningar. Jag kommer aldrig att glömma att skapa dessa speciella bilder med mina vänner @Luigiandiango @gabriellak-j @erinparsonsmakeup Tack. Jag älskar dig. Hon sa

Tidigare den 31 juli delade skådespelerskan en selfie. Hon kysste Zayn över soffan. Nedan skrev hon, baby daddy följt av emoji som bekräftar hennes graviditet.

Zayns oklara bild

Vi kan inte förvänta oss att skådespelaren ska vara tyst över sociala medier länge. Strax efter Hadid-svaret delade Zayn också bilder från sitt konto. Men vilka problem är fortfarande oklart? Bilden föreställer en fotoram där Singer står omvänd, med ryggen mot kameran som visar en tatuerad kropp. Han är förutom en man som bär en svart mask. Dessutom är fotoramen på bilden placerad över ett rött bord.

För att lägga till spänning i det, nämnde tidigare one direction-sångare, jag har några saker att visa dig snart! lämnar andra att spekulera. Här är olika teorier som dyker upp över samma sak. Vissa förknippade det med ett nytt album medan andra ansåg att Zayn hade en ny tatuering. Men till förvåning, inte bara människor, hennes fru GiGi visade också iver över detsamma genom att nämna, !! i kommentarsfältet.

Föräldrarna

Med Zayn som blev pappa och Gigi mamma för första gången. Paret firar ögonblicket på ett unikt sätt. De njuter av varje bit av detsamma genom att ägna sig åt att läsa föräldraböcker och ta hand om varandra.

Vi bevittnar en stor känsla av kärlek och närhet mellan dem som aldrig sett förut, nämner ett E! nyhetskälla.

Paret är nu upptagna med att ordna för att välkomna nybörjaren. Efter att ha lämnat sitt byhem i Pennsylvania har de nyligen flyttat till New York. För att säkerställa alla bekvämligheter för barnet planerar de att bygga en barnkammare i deras $5,8M+ Noho-lägenhet.