Zoom undersöker tekniska problem med videoverktyg när barnen går tillbaka till skolan. Läs för att veta detaljerna.

Denna pandemi har flyttat den normala arbets- och skolatmosfären till ett onlineläge. Brådskande behov av timmen är ett motståndskraftigt fungerande onlinesystem. När du söker efter bra alternativ är Zoom, Google och Down Detector Meet de få appar som folk ser upp till. Ett ökande antal människor rapporterar problem med Zoom på måndagsmorgonen när amerikaner vaknar och börjar sina arbetsskift och barn börjar läsåret på distans.

Fortsätt läsa vidare för att få reda på mer.Enligt Down Detector, en plattform som övervakar appavbrott, började problemen runt 7:30 ET. En live-avbrottskarta visar hot spots på större delen av östkusten. Människor upplever också problem i Texas och runt Chicago och Detroit.

Frågor som människor möter

Det primära problemet verkar vara att människor har svårt att logga in. Zoom sa på sin tjänstestatuswebbplats att företaget håller på att implementera en fix i vårt moln. Zoommöten och webbseminarier på plattformens webbplats upplever partiella störningar.

Av de personer som rapporterade problem med videokonferensplattformen rapporterade 75 % problem med att logga in, 12 % hade problem med webbplatsen medan 13 % kämpar med serveranslutningen.

Zoom låter användare veta på Twitter att de undersöker problemen.

En person som har ett gruppmöte via Zoom på sin bärbara dator.

Vi har fått rapporter om användare som inte kan starta och gå med i Zoom Meetings och Webinars. Vi undersöker för närvarande och kommer att tillhandahålla uppdateringar när vi har dem, sa plattformen i en tweet.

Jag är lärare och jag måste hålla klass, sa en användare på Down Detector. En annan sa att deras lärare har svårt att logga in på klassen. Missade min första onlinekurs på college. Tack zoom, postade Alex Laniel.

Andra har problem med att arbeta på distans. Beth Hudson från Maine säger att hon inte kan dela ett bildspel under ett möte. Jag kan inte börja mitt arbetsmöte. Hjälp! skrev Lisa Marshall.

Av de personer som rapporterade problem med videokonferensplattformen rapporterade 75% problem med att logga in, 12% hade problem med webbplatsen medan 13% kämpar med serveranslutningen.

De förtydligade och bad om ursäkt i en tweet. Enligt dem fick de rapporter om att användare inte kunde starta och gå med i Zoom Meetings och Webinars. De undersöker för närvarande och kommer att ge uppdateringar allt eftersom vi har dem. De ber också uppriktigt om ursäkt för eventuella besvär.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!