Zendaya avslöjar Disney Machines mörka ansikte! Lär dig att förstå vad hon har att säga.

När vi väl har spelat in en av de mest beundransvärda före detta Disney-stjärnorna kommer Zendaya säkerligen att göra de högsta 5. Hennes övergång kommer att ha varit ren, men den hade dessutom några vackra mörka ögonblick! Samtidigt som Disney tjänar tiotals miljoner dollar, kan Disney då och då glömma välbefinnandet hos sina barnstjärnor, och många av dem slutar till slut som drogmissbrukare eller ännu värre. Zendaya, som gick över från Disney oskadd, upptäckte nyligen Disney-prylen, och vi kommer att kunna bryta ner alla huvudpunkterna.

Zendaya äventyr

Även om Zendaya också kan dra i våra hjärtsträngar nuförtiden som Rue på HBO DRAMA, Eufori , det var inte så långt tillbaka att hon en gång var en Disney-älskling. Med 65,8 miljoner fans på Instagram ensam, har skådespelerskan en jäkla plattform och han eller hon började bygga det som en av de söta Disney Channel-stjärnorna. Hon ändrade sig till en familjeidentitet när hon en gång var fast längs Bella Thorne i hitvisningen Skaka om . Därifrån spelade hon huvudrollen i ett antal Disney Channel Unique Motion Pictures (DCOM) och visar tillsammans med, Frenemies , Zappade , och Ok.C. Hemlig .2018 stängde hon själv Disney-konkursen. Och tog ett vågat val att transportera vidare till uppgifter som Spiderman: A long way from House och naturligt Eufori . Att övergå från Disney till extra åldersanpassade uppgifter kan vara enkelt än utfört. Man måste titta på olika Disney-stjärnor som gjorde sin metod utan klagomål och kritisk motreaktion. Zendaya vill att samhället ska vara mycket mindre dömande när det gäller spåret, banan som individer tar. Hon säger att det inte är lätt att resa sig på en plats där alla verkar räkna din ogifta överföring. Hon delade med sig av det som har arbetat för henne, men gjorde det dessutom i viss mån för att inspirera andra människor att vara empatiska för alternativa kändisars svåra situation.

En mer potent känsla av fantasifull och förutseende

Den 23-åriga superstjärnan erkände att det en gång var hennes mål och fantasifulla och förutseende som hjälpte henne att hålla fast vid de målningar hon en gång gjorde. Jag känner för mig att jag hade en alltför transparent fantasifull och förutseende om vad jag ville göra. Jag hade en utmärkt självkänsla, och jag känner att jag dessutom tog många lektioner helt enkelt från att vara i handeln för adjö. Jag skulle helt enkelt promenera på promenaden [skratt], vilket jag känner är anledningen till att jag inte har varit så mycket på sociala medier. Jag låter helt enkelt tavlorna göra vad tavlorna gör, delade 23-åringen.

Hon tillade att det en gång var hennes magkänsla som drev henne oväntat från Disney. Hon insåg dessutom att ta uppgifter som hon individuellt känner passionerad och medkänsla för.