Zelda Williams slår ut mot Eric Trump för att ha vanärat sin avlidne far! Klicka för att veta mer!

Att peta, kritisera och skämta om varandra har blivit en vanlig trend på sociala medieplattformar. Men medan man gör det bör man inte överskrida sina gränser eller skada någons känslor. Nåväl, det här är vad som hände nyligen. Amerikanska presidentens son, har nyligen twittrat angående en avliden personlighet och har rört upp publiken. Det verkar som om far och son älskar att vara i rampljuset!

Att rosta vem som helst på sociala medier kan vara roligt men bara upp till en viss utsträckning. Eric Trump gick över sina gränser men sattes tillbaka på plats av Zelda Williams. Fortsätt läsa för att veta mer.

Kontroversiell tweet av Eric Trump.

Nyligen gjorde en kontroversiell tweet av ingen mindre än den amerikanske presidentens son Twitteratis rasande. Eric twittrade om sena Robin Williams, och detta gick inte bra med nätanvändarna. När presidentvalet i november närmar sig, ett klipp från 2009, har HBO speciella Weapons of Self Destruction blivit viralt. I den här videon kan man se Williams göra narr av Joe Biden. Den här videon blev så viral att Eric också lade upp den på sitt konto.Men detta gjorde Robins dotter Zelda rasande, och hon slog ut honom, när Eric gjorde narr av sena Robin i sin senaste tweet. Hon retweetade också hans tweet och nämnde om honom för att kolla vad hennes pappa har sagt om hans pappa. Hon bad honom också att inte håna den avlidne. Tillsammans med hennes andra Twitterati's slog även Eric emot medan några gjorde sig sällskap till honom och gjorde narr av de döda.

https://twitter.com/zeldawilliams/status/1291958864577888256?s=20

Redan 2012 skämtade Robin med Trump och kallade honom en skrämmande man och trollkarlen från Oz på grund av hans dåvarande yrke som fastighetsaffärsman. Williams kritiserade till och med Trump för hans absurda kommentar om Ivanka, hans dotters utseende. Han nämnde att Trump är mannen som tidigare sa att hans dotter är het.

Mer om Robin Williams.

Robin Williams var en fantastisk amerikansk komiker-skådespelare, född 21 juli 1951. Han var den bästa komikern genom tiderna. Williams var ganska känd för sina improvisationsförmåga, såväl som röstmodulering. Han hade två barn från sitt äktenskap med Marsha Garces, en dotter, Zelda Williams och en son Cody Williams. Zelda Williams är en amerikansk skådespelerska, röstskådespelerska, författare, regissör och även producent. Hon föddes 1989 den 31 juli.

Men vem hade förväntat sig att en så livlig person skulle begå självmord en dag? Den 11 augusti 2014 begick Williams självmord i sitt hem i Kalifornien. Han dog på grund av asfyxi. Han led också av depression, vilket resulterade i hans självmordshandlingar.

Hans död resulterade i en global nyhet. Fans från hela världen började sörja hans död. Till och med, dåvarande president i USA, Barrack Obama nämnde honom i sina kondoleanser. Nyligen har hans dotter twittrat om sin fars dödsdag.

Onlineplattformar är till för att umgås såväl som en källa till underhållning. Att göra narr av den avlidne på onlineplattformar är fel. Det är bättre att ha lite mänsklighet och förstånd kvar när du postar ett troll.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du tycker att mitt innehåll är informativt kan du följa upp mina andra artiklar. Kristin Cavallari delar en bild med ex-flame.