'Yu Yu Hakusho' Säsong 2: Kommer Yusuke the Spirit Detective att återvända med sitt gäng för fler strider? Lås upp datum, plottwist, karaktärer och allt du vill veta

Att bekämpa anime kan också vara riktigt stressfritt men de flesta av dem har en tendens att inte ge något större än rörelsescener. De vanligaste saknar en välutvecklad berättelse eller handling. Och även om det ändå är roligt att observera, är det ännu högre när dessa presentationer har en välstrukturerad berättelse som om sanningen ska fram leder lika mycket som dessa rörelsesekvenser. 'Yu Yu Hakusho' är en sådan anime. Den har dina vanliga shounen-klichéer, men på samma gång har den en överdrivet övertygande handling. Utan tvekan över maximala presentationer på denna stil.

Den har dessutom ett stort antal till sin handling eller till och med komedin i den är om sanningen ska sägas riktigt humoristisk. Den sanna vinsten för skärmen är med dess karaktärer. Den första av alla verkar vara klichéer, men med tiden utforskas effektivt. De är primära komponenter för animens totala lycka.

Under processen av 112 avsnitt kommer du att hitta minst en persona du kommer att respektera.https://youtu.be/450St7zPFDA

Yu Yu Hakusho Säsong 2 Upplåsningsdatum: När har den premiär?

'Yu Yu Hakusho' Säsong 1 hade premiär den 10 oktober 1992 och pågick till den 7 januari 1995, med totalt 112 avsnitt. Mer än ett decennium senare, brukade ett annat avsnitt av animen lanseras den 27 oktober 2009. Det har gått mer än 20 år nu sedan dess preliminära körning och ändå har sekvensen inte dött ut. Displayen återstår att ringa i öronen på anime-fans och det är på tiden att franchisen gör comeback på något sätt.

En OVA av animen brukade lanseras i oktober 2018, men även nu är den här mest effektiv att ha inom typen av DVD-skivor vid sidan av den ultimata säsongen av animen.

'Yu Yu Hakusho' Säsong 2, i början, lanserades 17 april 1993 – 29 januari 1994

Yu Yu Hakusho Handling:

'Yu Yu Hakusho' kretsar kring en öm kille som heter Yusuke Urameshi som är asocial med en inte så ljus lång sikt. Men någon gång kommer han att få en möjlighet att helt förvandla sig till sin livsstil. När han kastar sig in i entrén på en rusande bil helt enkelt för att rädda många av ett barns livsstil. Med de uppoffringar han har gjort är andevärldens huvudregering för förvånad för att bara låta honom röra sig så. För att de ska komma fram till ett beslut att erbjuda honom en andra chans till livsstil och tilldela honom en sekvens av uppgifter. Han måste avsluta dem som ett sätt att åter leva som en människa.

Under ledning av den trevliga guden för förlust av liv måste Botan nu undersöka närvaron av ondskan på jordens golv samtidigt som han deltar i funktionen som en andedetektiv. För att hjälpa honom på hans resa rekryterar han en före detta motståndare vid namn Kazuma Kuwabara och två demoner. Tillsammans lär de fyra av dem alla skillnader för att visa sig vara de mest kraftfulla varianterna av sig själva. Till slut bekämpar de fiender som hotar mänsklighetens liv.

Yu Yu Hakusho-karaktärer:

    hieiär den kortaste av alla tecken i sekvensen och är mest effektiv på fyra fot 10 tum.Kazuma Kuwabaraär någon annan huvudperson i displayen som följer Yusuke på hans onda sökande efter äventyr. Han är den längsta medlemmen i besättningen, status med avseende på sex fot i topp.Yusukeär den primära huvudpersonen i sekvensen som är en Spirit Detective. Tilldelas med plikten att bli av med ondska från jordens utsida.

    torkningär utan tvekan en av de främsta huvudpersonerna i sekvensen som ofta kallas demonräven. I sin mänskliga form har han lysande oerfarna ögon och långt färgat lila hår.Botanär Yuusukes nära vän och informator till andeinternationalen. Trots det faktum att hon är den hemska skördaren, verkar hon inte vara något liknande; om sanningen ska fram så verkar det vara lite sexigt.