Youtuber ProJared: Youtuber ProJared är otrogen mot sin fru Heidi O'ferrall och har anklagelser för att få minderåriga fans att skicka nakenbilder till honom! Klicka för att veta mer!

Jared Knabenauer är en ganska känd gaming-youtuber som i sina videor gör recensioner av prylar och videospel. Hans Youtube-kanal heter ProJared, som han är populärt känd. ProJared är en 33-årig Youtuber med över en miljon prenumeranter i sitt spår. Framväxten av hans Youtube-kanal började 2013, med ett nettovärde på 138 000 dollar.

ProJared är gift med Heidi O'Ferrall, som är en känd cosplayer. Saker och ting tog en vändning när Heidi anklagade Projared den 9 maj 2019 om att han var otrogen mot henne. Heidi twittrade en tråd med tweets på sitt konto om anklagelsen. Projared har sedan dess inte laddat upp en enda video på sin kanal på länge, men har senare börjat ladda upp.‘Youtuber ProJared’: Anklagelserna mot honom

ProJareds fru, Heidi, gjorde anspråk mot ProJared den 9 maj genom att twittra en lång tråd med tweets på hennes konto. Hon anklagade honom för att ha lurat henne med Holly Conrad, en annan cosplayer. Gissa vad? Det var inte de enda anklagelserna hon framförde mot honom. Heidi gjorde också chockerande avslöjanden att ProJared har skickat och tagit emot nakenbilder via en tumlingssida och Snapchat från fans, där ProJared tvingade minderåriga fans att skicka nakenbilder till honom. Heidi nämnde att sidan först startades under hennes kunskap för att ge vuxnas samtycke att delta i kroppspositivitet. Ändå förvandlades det plötsligt till något annat, något bortom kroppspositivitet och samtycke.

Heidi sa också att hon kände sig hjälplös till en början eftersom ProJared hade all makt över henne, ekonomiskt och socialt, vilket gjorde att hon verkade väldigt maktlös. Heidi berättade slutligen också för sociala medier att hennes man var otrogen mot henne, med ingen mindre än en av hennes medspelare, Holly Conard. Heidi, i sina tweets, bad också fans som fastnade i denna fälla att avslöja ProJareds okända sida.

'Youtuber ProJared': Påståenden från fansen mot Jared

Efter att Heidi postat dessa tweets har Twitter, översvämmad av följare som kommer ut med berättelser om sina erfarenheter med ProJared, Projared i flera år skickat och tagit emot nakenbilder från sina fans, och många av dem var minderåriga vid den tiden.

ProJareds Collective skapare, NormalBoots, gav ett tillkännagivande och sa att efter att anklagelserna hade framförts gick båda parter skilda vägar. NormalBoots fick ett namnlöst e-postmeddelande, med anklagelserna mot ProJared tillsammans med bevis, vilket ledde till att de gick olika vägar. ProJared gav inga betydande svar mot dessa påståenden, bara sa åt folk att bestämma sig och välja vilken id som är sanningen och vilken som inte är det, och att han lämnar allt på dem.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Stardew Valley mods.