YoungBoy Never Broke Again, hans senaste album, juridiska frågor och allt om honom.

Kentrell DeSean Gaulden (född 20 oktober 1999), känd som YoungBoy Never Broke Again, är en amerikansk rappare, sångare och låtskrivare. Någonstans i intervallet 2015 och 2017 levererade Gaulden åtta gratis mixtapes och samlade konsekvent en religion som avslutade sitt arbete. I slutet av 2017 markerades Gaulden till Atlantic Records, som spred två extra mixtapes. I januari 2018 levererade Gaulden singeln Outside Today, som hamnade på plats 31 på Billboard Hot 100-listan. Låten var den ledande singeln för hans presentationsstudioalbum Until Death Call My Name (2018) som toppade som nummer 7 på US Billboard 200. Hans efterföljande singlar inkluderade Important Pain, Ooze Belief och Genie.

Gauldens första satsning på diagrammet var AI YoungBoy 2 (2019), som dök upp och hamnade som nummer ett på Billboard 200. Den inkorporerade singlarna Poise, Ooze Mentality och Have no rhyme nor reason. Gaulden arbetade dessutom tillsammans med den bortgångne rapparen Juice Wrld på Outlaw, som blev hans första topp-tio-singel. I april 2020 levererade han sitt sextonde mixtape 38 Baby 2, som dök upp som nummer ett på Billboard 200. Strax därefter levererade Gaulden sitt andra studioalbum Top (2020).Juridiska frågor

I november 2016 fångade U.S. Marshals Gaulden före en show i Austin, Texas, och anklagade honom för att ha hoppat ur ett fordon och börjat skjuta mot en samling individer på en South Baton Rouge-väg. Gaulden anklagades för två inslag av försökt mord. Gaulden satt i fängelse från december 2016 till augusti 2017 för försökt mord i första graden. När han talade om sitt fängelse, sa han att jag inte tror att de verkligen riktar sig, men om chansen att du har ett namn vet de vad din identitet är, du åstadkommer något, de kommer att komma för att hämta dig och vem du än är. re med och vad de än gör, du är ansvarig för det eftersom du fick det bästa namnet. Det är det sättet med vilket skiten går.

Streama YoungBoy Never Broke Again

Inför två sammanställningar av försökt mord av första graden, erkände han en minskad anklagelse för en störande attack av en pistol. Den 23 augusti 2017 dömdes han till villkorligt 10 års fängelse och tre års dynamiskt skyddstillsyn.

Den 20-åriga rapparen levererar ett 21-spårsprojekt med två ensamma funktioner från musikikonerna.

Det är grundläggande för mer ungdomliga specialister inom rapspelet att ofta dela utsträckningar som är fulla av höjdpunkter, men NBA YoungBoy valde att gå en alternativ kurs med sitt senaste album, TOP. Lousiana-rapparen kan bara vara 20 år gammal, men han har orsakat en krusningseffekt i ett par år vid det här laget. Hans debatter har regelbundet blivit den dominerande fokuspunkten när han kämpat offentligt med juridiska frågor och relationsfrågor, men NBA YoungBoy har konsekvent bestämt sig för att ta hänsyn till hans mästerskap.

YoungBoy Never Broke Again - Lil Top Song Lyrics

Redan i februari förutspådde Birdman att YoungBoys utmärkelse kommer att överträffa sina kamrater. Jag tror att NBA YoungBoy kommer att bli den största hantverkaren vi någonsin sett, sa han då. Jag tror att han kommer att bli enorm. Det är normalt att TOP kommer att vara den mest älskade bland fansen, särskilt med sina två ensamma höjdpunkter från Lil Wayne och Snoop Dogg. Streama NBA YoungBoys TOP och låt oss veta dina funderingar.

Spårlista

1. Narkotikaberoende
2. Korsning
3. Den sista bakgården...
4. Högerfotskrypning
5. Dirty Stick
6. Kacey Talk
7. My Window ft. Lil Wayne
8. Jag är uppe
9. Lågsäsong
10. All In
11. Dead Trollz
12. F*ck Ya!
13. Stor bankrulle
14. Bom
15. Reaper’s Child
16. Mordaffärer
17. Sticks With Me
18. Husarrest Tingz
19. Till mitt lägsta
20. Fred knappast
21. Callin ft. Snoop Dogg