Yankees skadeproblem förvärras när Gleyber Torres lämnar matchen mot Rays!!! Klicka för att ta reda på mer.

Gleyber David Torres Castro (född 13 december 1996) är en venezuelansk baseballexpert som andra baseman och shortstop för New York Yankees of Major League Baseball (MLB). Han gjorde sin MLB-debut den 22 april 2018.

Om Torres tidiga liv

Torres växte upp i Caracas av sina föräldrar, Eusebio Torres och Ibelise Castro. Intresserad av namnet Qleyber valde hans pappa att döpa Torres efter det i ljuset av dess unika karaktär. Torres upplevde barndomen i en arbetarfamilj. Hur som helst, livet hemma förföll i kaos, med många invånare som motsatte sig den lagstiftande församlingen. I kölvattnet av stadiga livsmedelsbrister, vilda missförhållanden och gränslöst våld.

Han började spela baseboll vid fyra år gammal som inre försvarare, catcher, pitcher och till slut shortstop. Hans entusiasm för baseboll utvecklade att titta på spel på TV samtidigt som han vördade sin föredragna spelare Omar Vizquel. Torres spelade dessutom basket snabbt i gymnasiet. Men han avslutade spelet enligt sin pappas anvisningar för att koncentrera sig på baseboll.Torres flyttade till Maracay

Instituten började ta hänsyn till Torres förmåga och behövde hjälpa honom att förvandlas till en expert. Som 14-åring flyttade Torres till Maracay för att ta ett slag på en stiftelse som hade kontakter med MLB-scouter. Han söktes upp av Chicago Cubs och markerade ett avtal med gruppen.

När Torres inte spelade baseboll satsade han mycket energi på sina kamrater, cyklade och gick till evenemangsförsamlingar. Ett av hans föredragna spel var chapitas. Spelet spelades med en kanna, med en individuell pitching och en annan slog med en kvast.

Torres förvandlades till den senaste Yankee

Gleyber Torres förvandlades till den senaste jänkaren för att hantera ett fysiskt problem när han lämnade torsdagens down mot Rays med en tight vänster hamstring, förklarade gruppen. Han bedömdes hela tiden. Han började sitt Yankees-yrke och spelade med Tampa Yankees i Class An Advanced Florida State League.

https://youtu.be/Q-QGDuOObGM

Torres vacklade och körde ut en grounder i basen av den tredje och ersattes i huvudet på den femte, när Tyler Wade flyttade till kortstopp och Thairo Estrada kom in i matchen för att spela en respektabel halvvägs.

Om Yankees arrangemang

Yankees arrangemang är från och med nu utan DJ LeMahieu (vänster tumvrickning), Aaron Judge (höger vadd) och Giancarlo Stanton (vänster hamstring).

Före dagen satte Yankees Zack Britton på 10-dagars IL med en stressad vänster hamstring.

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!