Xos Crypto, vad är det? Kryptovers, HUR KAN DET FÖRÄNDRA DITT LIV?

Hur man använder XOS blockchain

Handelssektorn har hittat en ny och intressant fråga som är Crypto-versen. Normalt måste säkerheten som handlarna åtnjuter vara i schack endast av företagen som fortsätter att uppfinna dessa kryptovalutor.

En sådan plattform är XOS-plattformen. Denna plattform introducerade flera koncept som decentraliserad krypto, oasis, som används på ett sådant sätt att den ger en topprankning för spel och e-sporter.

Den här artikeln utforskar detaljerna om XOS-myntet, hur man köper oasis-krypto och vad är dess beteende på kryptomarknaden när det gäller priser och handelsvolym.Dessutom belyser artikeln Oasis-plattformens ansträngningar för att säkerställa att handlare inte upplever hackning och kryptostöld.

xos krypto

Vad är ett Oasis-mynt?

Om oasismyntet kan det sägas på XOS-plattformen, det används som en decentraliserad kryptovaluta.

Oasis-mynt används av XOS-plattformen för att skapa ett icke-centraliserat system av noder. Och detta har rapporterats av oasis network news. Noderna är närvarande för att tillhandahålla en esports betygslista. Vad är syftet med denna topplista? Den övervakar data över plattformar, främst spelande och styrs av styrelseomröstningar.

Utöver ovanstående är oasismyntet ett bevis på insats/MN kryptovaluta som för närvarande har ett mycket begränsat cirkulerande och maximalt utbud på kryptomarknaden. XOS-plattformen har för närvarande ett 75%/25% belöningssystem och detta är i enlighet med coinmarketcap .

XOS-plattformens online-reskontrasystem, även känt som XOS blockchain, registrerar alla transaktioner med Oasis-krypto.

Hur man köper Oasis (XOS) mynt.

För någon som provar sina händer för första gången när de köper oasismynt måste man handla för dem på en kryptovaluta utbyte som stödjer det. För närvarande finns det lite eller inget sådant utbyte; Den enda handelsplattformen som stöder utbyte av oasismynt är söderutbyte det också för starkare valutor.

Listan över stark valuta inkluderar:

 • Ethereum
 • Bitcoin
 • USD
 • Alla andra stabila mynt- eller fiatvalutor. myntbasinställning

Det är mycket viktigt för en nybörjare att först skapa ett konto med en börs som t.ex Myntbas att börja handla och följa genom att köpa Ethereum eller bitcoin som du kommer att byta mot XOS mynt .

När du har gjort det bör ett lagringsplånbokskonto upprättas för att ansluta till XOS-börsplattformen, söderutbyte .

Följande är stegen som hjälper dig att skaffa XOS-krypten:-

 1. Registrerar dig på Coinbase.

Som nämnts tidigare är det första steget att få dig själv registrerad på en utbytesplattform, till exempel Coinbase Exchange. Senare kommer du att uppfylla Coinbases KYC-krav. Här måste du dela några av dina uppgifter som i allmänhet alla plattformar frågar efter, dessa är följande:-

 • namn
 • Telefonnummer
 • Ålder
 • E-post

eterum

När du har fyllt i all KYC-information de behöver, kommer Coinbase att ge dig ett verifieringsmail på den e-postadress du delade och detta kommer att kräva att du ställer in en säkerhetsfunktion för verifiering av tvåfaktorsautentisering.

Hur man åtgärdar felet 0x003 på Geforce Experience Error: 3 enkla lösningar och korrigeringar

Dessutom har Oasis labs ocksåtagit initiativetatt göra strategiska partnerskap och allianser för att informera handlare om att skydda sig mot kryptostöld och virusattacker.

 1. Välj en betalningsmetod.

En meny med betalningsmetoder finns på Coinbase utbytesplattform där du kan välja ditt mest föredragna sätt. Vanligast är de tre betalningsmetoderna som också finns här kan du välja bland de tre:

 • Banköverföring.
 • Kredit / Betalkort
 1. Köpa Bitcoin/Ethereum kryptovaluta.

När du har valt en betalningsmetod kan du köpa BTC eller en ERC-20-token . Man börvet hur mycket USD som krävs för vilket belopp som helstBTC- eller ERC-20-krypto kommer att förvärvas, detta är en förutsättning. För denna information kan du bläddra i marknadens BTC- eller ERC-20-krypto till USD-växelkurser.

 1. Skapa ett plånbokskonto.

En BTC- eller ERC-20-krypto när den väl har köpts kräver en säker plats att lagra den. Var inte rädd, för ett ändamål som dessa erbjuder kryptoversen flera plånböcker som Metamask plånbok .

Du måste registrera dig för en plånbok och länka den till söderutbyte utbytesplattform.

 1. Köpa oasis krypto.

Efter att ha följt alla ovanstående procedurer, påbörja handeln med BTC- eller ERC-20-krypto för oasmynt. Det är upp till dig, du är fri att välja att köpa oasiskrypten till marknadspris eller begränsat pris. Haken på gränspriset är att när du väljer det, är transaktionen klar när marknadspriset är detsamma som gränspriset.

Så här kan du titta på dina favoritprogram på Netflix och få betalt för det! Lätt Mathod

The Oasis (XOS) kryptopriser

XOS-krypten har ett livepris på $0,089746 och en handelsvolym på $0,00008975 den 22 december 2021, prissättningen är enligt oasen coingecko analys av kryptopriser. Samma plattform indikerar att det totala utbudet är 648 489 trots att coingecko identifierar inte XOS börsvärden och cirkulerande utbud.

Samtidigt tvärtom mot ovan, häckaren visar att XOS-myntet för närvarande handlas till $0,90 med en daglig prisavvikelse på $0,088 – $0,090. Dessutom har plattformen också visat att XOS har en handelsvolym på $0,00.

För en förstagångshandlare som är intresserad av oasis-krypto, kommer den här artikeln att guida dig på en känd väg för hur du ska gå tillväga för att köpa, handla och investera i oasis-krypto och rädda dig från att bli förvirrad. För det är lättare att gå vilse eller falla offer för någon osäkeranledningnär man investerar i något sånt här.

Vanliga frågor

Finns Oasis Network på Coinbase?

Oasis Network stöds inte av Coinbase.

Hur registrerar man sig för Coinbase?

Du kommer att uppfylla Coinbases KYC-krav. Här måste du dela några av dina uppgifter som i allmänhet alla plattformar frågar efter, dessa är följande:-
 • namn
 • Telefonnummer
 • Ålder
 • E-post

När du har fyllt i all KYC-information de behöver, kommer Coinbase att ge dig ett verifieringsmail på den e-postadress du delade och detta kommer att kräva att du ställer in en säkerhetsfunktion för verifiering av tvåfaktorsautentisering.

Vad är priset för OASIS?

Oasis Network Pris är $0,3521.