Xiaomis Ninebot GoKart Pro Has Lamborghini Edition: klicka för att veta mer!

Har du vid något tillfälle behövt en Lamborghini som generellt sett är enkel i plånboken, körs på ström och som till synes har ett liknande mått av nöje? Som en viktig aspekt av deras 10-årsjubileum har Xiaomi precis levererat en extraordinär version av deras Ninebot GoKart Pro. Det är ett officiellt samarbete med den italienska superbilstillverkaren. Det kinesiska tekniska monstret avslöjade dessutom världens första masslevererade enkla TV under motsvarande vecka. Så de är i princip på gång, och det är exklusive deras mobiltelefoner och olika enheter.

Om Lamborghini motsvarigheter

Även om den kanske inte har en liknande vägnärvaro som dess äkta Lamborghini-motsvarigheter. Denna speciella Ninebot GoKart Pro bär gärna den berömda Giallo Orion-gula färgen och innehåller de nödvändiga klistermärkena och identifieringarna. Aeron och den höga bakvingen ger en väldigt racerbilskänsla, och den lilla ratten och den relativt bekväma sittdelen ser ganska cool ut. Xiaomi hävdar att Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition är utrustad för att transportera en hög upp till 100 kg.Precis som nuvarande Ninebot GoKart Pro är Lamborghini Edition helelektrisk. Den framhäver ett 432Wh-batteripaket som är användbart för cirka 62 varv av en 400-meters krets med en maximal hastighet på 25 miles för varje timme. Lamborghini Edition får också LED-strålkastare i Ice Lake Blue för permeabilitet, en ljudkopieringsram som återger ljudet från Lamborghini-motorer. Dessutom är specialdesignade däck standard för att möjliggöra enklare driftprestanda.

Inget besked om när det kommer till USA. Men den sedvanliga Ninebot GoKart Pro i en något vanlig vit vit har varit på fynd ett tag nu, och Segway har fått det. Vad kan jämföras med $1 479?

Om Lamborghini

Automobili Lamborghini S.p.A. är ett italienskt varumärke och tillverkare av extravagans sportfordon och stadsjeepar. Det ligger i Sant'Agata Bolognese. Organisationen ägs av Volkswagen Group genom dess extra Audi.

Ferruccio Lamborghini, en italiensk honcho för monteringshuvud, etablerade Automobili Ferruccio Lamborghini S.p.A. 1963. Det etablerades för att konkurrera med byggda märken, inklusive Ferrari. Organisationen var känd för att använda en bakre mittmotor, bakhjulsdrift. Lamborghini utvecklades snabbt under sitt första decennium. Ändå föll affärerna i kölvattnet av 1973 års totala penningrelaterade nedgång och oljenödsituationen. Föreningens ägarskap ändrades flera gånger efter 1973, till minne av en likvidation för 1978.

Amerikanska Chrysler Corporation tog på sig ansvaret för Lamborghini 1987. Det erbjöd Lamborghini till det malaysiska venture-gänget Mycom Setdco och det indonesiska samlandet V'Power Corporation 1994. 1998 sålde Mycom Setdco och V'Power Lamborghini till Volkswagen-koncernen. Där placerades den starkt påverkad av samlingens Audi-avdelning.

Nya föremål och modelllinjer bekantades med märkets portfölj och släpptes ut på marknaden. Det såg utökad lönsamhet för varumärket. Under den sista delen av 2000-talet, under den övergripande penningrelaterade nödsituationen och den efterföljande ekonomiska krisen, såg Lamborghinis verksamhet en minskning med nästan 50 procent.

Lamborghini skapar för närvarande den V12-drivna Aventador och den V10-kontrollerade Huracán, tillsammans med Urus SUV som drivs av en dubbelturbo V8-motor. Dessutom producerar organisationen V12-motorer för sjögående motorbåtar. Lamborghini Trattori, som grundades 1948 av Ferruccio Lamborghini, har sitt huvudkontor i Pieve di Cento, Italien. Det fortsätter att skapa gårdsdumprar.

Om Xiaomi Corporation

Det är en kinesisk prylorganisation som grundades i april 2010. Den har sitt huvudkontor i Peking. Xiaomi tillverkar och lägger resurser på mobiltelefoner, mångsidiga applikationer, arbetsstationer, paket, hörlurar, skor, hälsogrupper och många andra produkter. Xiaomi är dessutom den fjärde organisationen efter Apple, Samsung och Huawei som har egenskapade mobilchipfunktioner.

Den levererade sin första mobiltelefon i augusti 2011. Den tog snabbt en del av kakan i Kina för att förvandlas till landets största mobiltelefonorganisation 2014. I början av andra kvartalet 2018 var den världens fjärde största mobiltelefontillverkare, som kör på både den största marknaden, Kina, och den näst största marknaden, Indien. Senare byggde den upp ett mer omfattande utbud av köparhårdvara, inklusive en lysande prylmiljö för hemmet, som har associerat mer än 100 miljoner smarta enheter. Månatliga dynamiska klienter (MAU) av MIUI utökades till 291,6 miljoner i september 2019.

Den har 16 700 arbetare runt om i världen. Det växer till olika marknader inklusive Stor-Kina, Japan, Ryssland, Sydkorea, Sydafrika och de flesta nationer och platser i Sydostasien och Västeuropa. Enligt tidningen Forbes har Lei Jun, upphovsmannen och VD:n förväntat sig totala tillgångar på 12,5 miljarder USD. Det är världens fjärde mest betydande innovationsbrand i kölvattnet efter att ha accepterat finansiering av 1,1 miljarder USD från spekulanter, vilket gör Xiaomis värdering till mer än 46 miljarder USD. Det är den mest ungdomliga organisationen på plats 468 på Fortune Global 500 för 2019. Under 2019 nådde Xiaomis mobiltelefonleveranser 125 miljoner enheter, placerade på fjärde plats i hela världen sedan 2018. Organisationen har noterats på Hong Kong-börsen sedan 2018.