Xbox Series X Förbeställningsbutikssidor: Få meddelanden när förbeställningar blir tillgängliga. Klicka här för att veta mer.

Microsoft avslöjade den nya Xbox Series X vid förra årets Game Awards. Företaget har nu sakta släppt information om sin nästa generations konsol- och spelutbud.

https://www.youtube.com/watch?v=9RbLFAQJmXI

Från när kommer Xbox Series X att vara tillgänglig att förbeställa?

Även om ingen har ett exakt datum för förbeställning av Xbox Series X. Flera återförsäljare låter nu folk registrera sig för att bli meddelade när Xbox Series X blir tillgänglig för förbeställning.Xbox Games Showcase ägde rum den 23 juli. Showcasen fick alla att förvänta sig att Xbox Series X skulle lanseras i augusti 2020.

Men om du vill vara redo för exakt det ögonblick som Xbox Series X-förbeställningar blir tillgängliga för alla.

Du kan fortfarande registrera dig på Best Buy, Game Stop och Target. Och bli meddelad så snart förbokningen går online.

Även om Amazon och Walmart också är platshållare för Xbox Series X har de inga registreringsalternativ tillgängliga.

Vad blir kostnaden för nya Xbox Series X?

Medan konsolen avslöjades för månader sedan, har Microsofts plan varit att vänta med att avslöja ett pris och öppna förbeställningar tills kunderna säkert vet vad de betalar för, sa företaget till GameSpot. Vi tror, ​​i slutändan, vad folk vill ha av oss är ... att lägga en kontroller i handen, sa Xbox-partnerchefen för programledning Jason Ronald i en intervju i december 2019.

Vilket är releasedatumet för Xbox X-serien?

Tack och lov vet vi att Xbox Series X släpps senare i år – dess nuvarande releasefönster är Holiday 2020. Även om coronavirus-pandemin har väckt en del frågor om produktion och förseningar, har Microsoft inte meddelat något i den riktningen. Faktum är att det ser mycket troligt ut att november blir releasemånaden för Series X, enligt Bloombergs tekniska reporter Dina Bass. I en intervju med Microsofts CFO Amy Hood frågade Bass om den nya konsolen fortfarande var på rätt spår inför novemberhelgerna. Hennes svar var det enda ordet JA.