WWE Corridor of Famers Bella Twins presenterar Beginning Quickly. Och publicera YouTube Prenumerant Milestone Video. Klicka på för att ta reda på om deras tvillinglycka!!!

2020 WWE Corridor of Famers Bella twins firar tre miljoner prenumeranter på Youtube. WWE markerade dessutom milstolpen på sin välrenommerade webbplats. Tvillingarna Bella lanserade en helt ny video för att ha en bra tid på milstolpen med ett unikt zoomnamn. The Bella introducerade sin youtube-kanal den 17 november 2016. De har nyligen 645 718 798 videoperspektiv med 3M prenumeranter.

Nikkie & Brie firade tillfället på ett unikt zoomnamn med en krets av släktingar och kompisar. Daniel Byran, Birdie, Bellas mamma Kathy, styvpappan John Laurinaitis och styvsystern Mya presenterade alla gratulationer.Dessa legender överraskade dessutom fanatiker genom att de var och en förutsäger ett litet barn snabbt. Från födelsedagar till WWE-titlar kan nu var och en ladda upp som gravid till checklistan.

På veckans faktor av MÄNNISKOR , den TOTALT VACKER stjärnor, var och en 36, skrev ut att var och en förutsäger ett litet barn och att de bara har en vecka.

Bella-tvillingarna diskuterar att de är gravida

Vänta, tvillinggraviditet på samma tid? Brie säger. Individer kommer att anta att det är en komisk historia. Vi är alla förvånade. Individer kommer att anta att vi överväger det, men du kommer inte riktigt att planera att bli gravid.

Det var en gång ett fullständigt under, säger Nikki. Det tog till och med mig en utmärkt vecka att återvända till fraser med som, 'herregud, jag är gravid.' Jag är inte i en position för det.

Tvillingarna introducerade sin pensionering från WWE som återstod 12 månader efter att Nikkel upptäckte att hon har en sinnescysta. Att gå undan brottningen har inte bromsat dem något. Tvillingarna Bella fortsatte att hålla sig inom allmänhetens ögon som en del av USA. Dessa dagars vin och måltider njuter av de återstående 12 månaderna.

Brie & Nikkie delade en kal fotografering för att underhålla WWE-fanatiker

Hittills har de presenterat en ny sak på sin kanal som har träffat 3M-prenumeranter. Så nu är de gravida på samma tid som behövde göra en sak särskilt.

Nikkie, den äldste av Bella Twins berömd att hon är dilaterad vid 1 cm och kan börja i början av augusti. Brie på den andra aspekten är men att presentera börjar senare denna månad