WWE Corridor of Famers Bella Twins erbjuder snabb leverans. Och lägg upp YouTube Prenumerant Milestone Video. Klicka på för att lära dig om deras tvillinglycka!!!

2020 WWE Corridor of Famers Bella twins firar tre miljoner prenumeranter på Youtube. WWE markerade dessutom milstolpen på sin professionella webbsida. Tvillingarna Bella lanserade en helt ny video för att glädjas över milstolpen med ett annat zoomnamn. The Bella introducerade sin youtube-kanal den 17 november 2016. De har nyligen 645 718 798 videoperspektiv med 3M-prenumeranter.

Nikkie & Brie firade tillfället på ett annat zoomnamn med en krets av släktingar och kompisar. Daniel Byran, Birdie, Bellas mamma Kathy, styvpappan John Laurinaitis och styvsystern Mya presenterade alla gratulationer.Dessa legender överraskade dessutom entusiaster med hjälp av scoop att de var och en förutsäger ett barn snabbt. Från födelsedagar till WWE-titlar nu kan de ladda upp alla som gravida till rekordet.

På veckans faktor av MÄNNISKOR , den TOTALT VACKER Stjärnor, var och en 36, skrev ut att var och en förutsäger ett barn och att de bara har en vecka.

Bella-tvillingarna talar om att de är gravida

Vänta, tvillinggraviditet på samma gång? Brie säger. Personer kommer att anta att det är en komisk historia. Vi är alla förvånade. Människor kommer att anta att vi överväger det, men du kommer i själva verket inte att planera att bli gravid.

Det brukade vara ett helt under, säger Nikki. Det tog till och med mig en utmärkt vecka att komma tillbaka till fraser med som, 'herregud, jag är gravid.' Jag är inte i en position för det.

Tvillingarna introducerade sin pensionering från det återstående WWE-året efter att Nikkel insåg att hon har en sinnescysta. Att gå undan brottning har inte saktat ner dem en aning. Tvillingarna Bella fortsatte att hålla sig inom allmänhetens ögon som en del av Amerika. Dessa dagars vin och måltider njuter av återstående år.

Brie & Nikkie delade en kal fotografering för att underhålla WWE-älskare

Hittills har de introducerat en ny sak på sin kanal som träffar 3M-prenumeranter. Så nu är de gravida på samma tid som behövde göra en sak särskilt.

Nikkie, den äldste av Bella Twins berömd att hon är dilaterad vid 1 cm och i en position att erbjuda start i början av augusti. Brie på den andra aspekten är men att erbjuda start senare denna månad