World War Z 2: Uppföljaren till Brad Pitt med Zombie Apocalypse-filmen är inställd? Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och mer!

'World War Z 2' är Brad Pitts huvudroll, den mest efterlängtade filmen som kommer under zombieapokalypsgenren. Den här filmen är den enda högbudgetfilmen som kretsar kring zombies. Den första filmen släpptes i juni 2013, gjord av Marc Foster. Tillverkningen av 'World War Z' gjordes av Ian Bryce, Dede Gardner, Jeremy Kleiner och Brad Pitt. Filmen fick en fanbas efter att ha släppts och inbringade cirka 540 miljoner dollar, efter att ha varit en succé i biljettkassan, med fans som ropade efter en uppföljare.

Information om släppet av en uppföljare har funnits i hela fanskaran ända sedan 'World War z.' Till och med filmskaparna tyckte att den var chockerande. Men fansen är inte säkra på om de kommer att få se en fortsättning eller inte - filmens handling baseras på Max Brooks romaner från 2006, med samma namn.Releasedatum: 'World War Z 2.'

Produktionen till ‘World War Z 2’ är som alltid i spekulationer. Rapporter om att ta ytterligare en bild av scenerna och förändringar i gruppen av grundare är också utbredda under den senaste tiden. Uppföljaren skulle ha kommit ut redan 2017, men blev det tyvärr inte. Det följde med spekulationer om att det skulle hända 2018, vilket återigen inte inträffade. Det var för att Brad Pitt spelade in för 'Once Upon a Time in Hollywood'.

Äntligen bekräftades schemat för 'World War Z 2' i mars 2019, vilket blev uppskjutet till juni 2019. Men den främsta orsaken till förseningen är äntligen ute, och det är förbudet för zombiefilmer i Kina. Just nu är ingen av oss säker på om vi kommer att få se en uppföljare eller inte, men fansen hoppas verkligen på det.

Skådespelare: 'World War Z 2.'

Följande är skådespelarna för filmen. Bekräftelse om huvudrollsinnehavarna ges dock bara, och inte för de andra.

  • Brad Pitt
  • Mireille Enos
  • Matthew Fox
  • Märke Dale
  • Abigail Hargrove
  • Daniella Kertesz
  • Sterling Jerins

Handling: 'World War Z 2.'

'World War Z' är en av de få zombiefilmer med hög budget som fick en enorm fanbas och blev en biljettsuccé. Handlingen för filmen är från 2006 romaner, som kretsar kring Gerry Lane, en representant för FN:s område. Gerry lane, hans fru och andra karaktärer sitter fast i trafiken när de upplever en zombieattack, varefter de befinner sig på ett läger i Newark, New Jersey som flyktingar.

Men handlingen för den andra filmen är inte ute ännu eftersom Kina nu är en av de marknader som påverkar lanseringen av Zombie-filmer. De har blivit ett hot för versionen av 'World War Z 2', som skrämmer skapare av om de kommer att dra nytta av uppföljaren eller inte. Även om fansen fortfarande har hopp om en uppföljare och väntar ivrigt.

Handling: 'World War Z'

Handlingen för filmen kretsar kring en före detta FN-anställd, Gary Lane. Gary hamnar i en kamp mot tiden efter att ha upplevt en apokalyps, där ett virus med en okänd källa har spridit sig och förvandlat människor till zombies. Det är nu upp till honom och hans team att upptäcka dess ursprung och rädda alla.

Trailer: 'World War Z 2.'

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den The Witcher 3.