World of Warcraft-moddar: Kolla in dessa fantastiska tillägg för WoW 2020 som kommer att imponera på dig!

World of Warcraft (WoW) är ett av de mest kända RPG-spelen som finns. Spelet ger direkt konkurrens till sådana som DotA och Final Fantasy. I åratal har spelare njutit av videospelet och spänningen det erbjuder både nykomlingar och veteraner. Spelet är dock gammalt när vi pratar om det 2020. Som ett resultat är det en stor andel spelare som tenderar att söka efter mods för spelet. Mods gör vilket spel som helst bättre, och i ett spel som WoW finns det oändliga möjligheter. Därför är här några av de bästa tilläggen du kan ta till WoW 2020.

Deadly Boss mods: World of Warcraft mods.

Många spelare som är nya i spelet kommer att tycka att det är avsevärt utmanande i bossstrider. Du måste lära dig chefens rörelser och komma ihåg varje attackfönster. Snart kan en nybörjare känna sig nedslagen på grund av svårigheten. Lyckligtvis är detta en av de betydande mods du kan installera för WoW. Det underlättar din chefs strider genom kamerans uppmaningar och varningar före fiendens attacker. På så sätt blir kampen lättillgänglig och spelaren behöver inte lära sig draguppsättningen. Om du kämpar med en chef, skaffa denna mod här .Dynamic Cam: World of Warcraft mods.

Som de flesta MMORPGs har WoW en overhead kameravinkel för hela spelet. Du styr dina enheter eller karaktären genom att klicka på dem och använda kommandon. Utvecklarna lade dock till dynamisk nivåskalning till spelet i en patch och denna mod använde funktionen mycket väl. Genom Dynamic Cam-moden kan en spelare vända spelets kamera till en tredjepersonsvy. Det bästa med det är att på grund av den dynamiska skalningen, skalar världen perfekt i denna vy. Så det känns inte som en besvärlig övergång av kameror. Prova detta mot i dag!

Azeroth Auto Pilot: World of Warcraft mods.

När du väl har höjt Azeroth till nivå 120 känns det som en tråkig prövning att höja ytterligare en karaktär. Långa uppdrag och NPC-dialog som du redan har gått igenom är inte tilltalande för många spelare. För att hjälpa dig, här är en mod som gör det åt dig. AutoPilot-moden lägger till en pil för att navigera dig mot de relevanta sidouppdragen. Den hanterar också den nödvändiga NPC-interaktionen och interagerar sedan med de nödvändiga föremålen själv. Sammanfattningsvis, det gör ditt jobb åt dig och hjälper till att slipa. Kolla in moden rätt här .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel omInto the Breach-mods.