Wonderdraft: Verklighetskonverteringsverktyget för att bygga din drömkarta med Wonderdraft!!

Med det ökända Game of Thrones slut kanske ni alla funderar på nya fantasyserier att engagera er i, för att fördriva er tid. Men varför söka efter en annan fantasyberättelse, när du kan skapa en egen fantasivärld. Oavsett om du arbetar för ett RPG- eller äventyrsspel eller vill skapa din egen fantasivärldskarta, ja då har vi hittat en lösning för dig.

Wonderdraft: Fantasy to the reality-konverteringsverktyget

Wonderdraft är ett verktyg för att skapa fantasikartor som ger liv åt din fantasivärld, lämpligt för 64-bitars Windows 10, Linux och MacOSX. Jag stötte på det här utmärkta verktyget för några dagar sedan, och jag försöker göra några coola saker på detta också. Så jag skulle älska att dela med mig av några detaljer, så att din lockdown också blir mer attraktiv.

Wonderdraft: Funktioner

De olika funktionerna i wonderdraft är-  • Det genererar realistiska landmassor av olika slag
  • Hjälper till att borsta landmassor med automatiskt förskönade kustlinjer
  • Gör att du kan rita floder och vägar som ser konstnärliga ut med några få klick
  • Hjälper dig att måla grupper av träd- och bergssymboler utan ansträngning
  • Konstnärligt kurerar standard kartteman
  • Skapar estetiska etiketter med förinställningar
  • Kartans mått varierar från 512 pixlar till 8192 pixlar
  • DRM-fri programvara och royaltyfritt användargjort innehåll
  • Stöd för Surface Pro 4, Wacom och digital penna

Så totalt sett kan du generera en hel världskarta slumpmässigt eller fokusera på bara en kontinent eller några öar. Sliders låter dig välja hur detaljerade du vill att kustlinjerna ska vara och hur mycket vatten du vill fylla din karta. När du är nöjd med den genererade kartan kan du använda mer sofistikerade verktyg för att lägga till eller ta bort mark. Eller så kan du forma kustlinjerna, lägga till floder och sjöar och börja plantera berg och träd. Du kan plantera träd antingen ett i taget eller genom att måla på dem med en pensel.

I den här programvaran finns det massor av färdiga symboler tillgängliga för att skapa byar, städer och hela städer. Du kan till och med förena dem med vägar och stigar. Slott och byggnader finns i olika konststilar, men du kan också visa din kreativitet. Med de olika teman och färggömmar som finns tillgängliga kan du skapa din egen unika fantasikarta.

Wonderdraft: Officiell trailer

Nu, när du känner till funktionerna i denna fantastiska programvara, kolla in den här videon för en bättre förståelse. Trailern börjar med utvecklingen av landmassor, placering av klippor, berg, kullar, skogar, floder, sjöar, städer, städer, stigar och mer.

För fler uppdateringar, håll utkik.