Wonder Woman 1984:s släppdatum – DC-filmens rollbesättning, handling, trailer och hur Steve Trevor återvänder!!

Wonder Women 1984 är en kommande amerikansk superhjältefilm. Den är baserad på DC comics karaktär wonder woman. Det är uppföljaren till 2017 års wonder woman och den nionde delen. Patty Jenkins är regissören för filmen. Geoff Johns och David Callaham arbetar i manuset.Historien om filmen tillhör Johns och Jenkins. Filmen har ett stort fans redan innan filmen släpptes. Den hade stora förväntningar sedan dagen den tillkännagavs. Marvel-fansen väntar ivrigt på att få veta vad som finns i butiken för dem.

Fortsätt läsa för att veta mer!!

Wonder Women 1984: Releasedatum

Inspelningen av filmen gjordes för länge sedan. Den första inspelningen av filmen startar i juni 2017. Teamet har gjort med huvudfotografering i juni 2018.

Wonder Women var ursprungligen planerad att släppas i maj 2020. Filmen sköts upp på grund av den nuvarande coronavirus-pandemin eftersom biograferna är stängda över hela världen.

Den är nu inställd på att släppas i oktober 2020. Fansen är ivriga efter släppet av filmen med massor av förväntningar. Men det kan också försenas igen och skjutas upp till slutet av 2021.

Filmen kommer att släppas först när pandemin är över över hela världen. Vi kan också onlineplattformar som Netflix, Amazon och MX-spelare för att hämta filmen för att streama.

Vi får vänta på andra uppdateringar från tillverkarna.

Wonder Women 1984: Medverkande

Filmen förväntas av många för rollistan i filmen. Gal Gadot spelar huvudrollen som Wonder Women, tillsammans med få biroller.

https://www.instagram.com/p/BkFOmNcAP3u/?utm_source=ig_embed

Skådespelarna i Wonder Women är

  • Gal Gadot spelar Diana Prince eller Wonder Women: En odödlig halvgudinna, Amazonas prinsessa och krigare.
  • Chris Pine spelar Steve Trevor: En amerikansk pilot.
  • Kristen Wiig spelar Barbara Ann Minvera/ Cheetah: En arkeolog som blir vän med Diana innan hon blir genomsyrad av ett gepardliknande utseende och förmågor som leder henne in i en konflikt mot Diana.
  • Peter Pascal spelar Maxwell Lord: En mediaaffärsman och entreprenör som är känd för TV-reklam.
  • Robin Wright spelar Antiope: Hippolytas avlidna syster, general från Amazonas armé och Dianas faster.
  • Connie Nielsen spelar Hippolyta: The queen of Themyscira och Dianas mamma.

Vi kan också förvänta oss Natasha Rothwell , Ravi Patel , Gabriella Wilde , Kristoffer Polaha , och Amr vaknade i filmen.

Wonder Women 1984: Handling

Filmen utspelade sig helt under den kalla krigetsperioden 1984, när Diana hamnar i konflikt med två formidabla fiender – mediaaffärsmannen Maxwell Lord och vän som förvandlades till en fiende Barbara Minvera/cheetah samtidigt som hon återförenades med sitt kärleksintresse Steve Trevor.

På frågan om handlingen till huvudrollen. Det är inte en uppföljare, det är sin egen historia, sa Gadot vid förra årets San Diego Comic-Con panel. Ett eget kapitel, en helt ny film. Ribban är mycket hög, men våra ambitioner är ännu högre. så vi ger den allt vi har och hoppas att det vi ger er kommer att älska.

Wonder Women-filmteamet har delat ett gulligt videoklipp av den kommande filmen på sin Instagram-vägg.

https://www.instagram.com/p/CDgw8PUjCl_/

Vi måste vänta på att filmen släpps för att veta mer om handlingen.

Wonder Women 1984: Trailer

Här är den officiella trailern för Wonder Women 1984. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!!

Läs också Darling in Franxx säsong 2 releasedatum, skådespelare, handling och mer!