Wonder’s Helstrom tappade genom Hulu, vad är sagan på baksidan av denna nya kollektion! Klicka här för att förstå Free up Date, Forged och extra.

Varje Wonder-fan är hela tiden entusiastisk över alla faser som är förknippade med Wonder, vare sig det är en sekvens eller en film. Prydligt, du kanske har klickat på rätt hyperlänk, det finns så mycket mer att lära sig om Helstrom. Kläng in där, den här nya teasern för samlingen har redan väckt upp andra människors intellekt och teasern har till och med blivit högre. Det är en amerikansk Internet-TV-samling i enlighet med Wonder Comics antihjältar. Nu verkar vi helt enkelt inte ha någon uthållighet kvar. Helström kan också vara ett övernaturligt mysterium med några thriller-anfall över hela den mänskliga världen. Wonder misslyckas på intet sätt med att provocera oss med några underbara berättelser.

Dingla andan, scrolla ordentligt efter att ha stirrat på trailern. Det finns så mycket mer att prata om.Trailern ger oss en titt på vad vi kan önska oss från den mörka nya mysterieskärmen.Frigör datum: Helström

Denna Wonder-kollektion förväntas ha premiär för pin america-strömningsoperatören den 16 oktober 2020 på Hulu medan datumen för Storbritannien inte visas. Det berättar för oss hur vi står vid berättelsen i hela Wonder Cinematic Universe (MCU). Ser fram emot att det är nästan tre månader verkar dock som ett helt liv. Alla hoppas bara på överraskning för att släppa det på ett ögonblick.

Smidd: Helström

Huvudrollen spelas genom Tom Austen och Sydney Lemmon som har fått skrämmande krafter från sin seriemördare pappa. Daimon Helstrom (Tom Austen) kallas djävulens son. Vi ser dessutom Elizabeth Wonder som utför funktionen i sin mamma, Ariana Guerra, June Carryl och några andra personer inom soliden. Det kommer att finnas krafter, och du måste också utesluta några Hellfire-skadade gratis. Tom Austen har till och med delat en bild tillsammans med sin rullesyster från enheterna i Helstrom på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCqVS52n3HO/?igshid=zveiqdzy0cms

Handling och berättelse: Hellström

Ett övernaturligt mysterium detta är i enlighet med karaktärer associerade med Ghost Rider, Wonder-samlingen kommer att fokusera på två syskon Daimon och Ana Helstrom. Daimon är en etikprofessor som hoppas undvika att slösa bort dem på ämnet honom från demoner och hans syster driver ett offentligt försäljningsutrymme samtidigt som han letar efter individer som jagar andra. Det är en blandning av släktdrama och lite häpnadsväckande kemi mellan syskonen. De kommer att låsa upp 10 avsnitt, vi vet inte desto mindre kommer det att bli extra.