Wonder’s Helstrom släppte via Hulu, vad är sagan på baksidan av denna nya kollektion! Klicka här för att förstå Unlock Date, Solid och extra.

Varje Wonder-fan är hela tiden fascinerad av alla faser som förknippas med Wonder, vare sig det är en kedja eller en film. Prydligt, du kunde ha klickat på rätt hyperlänk, det finns så mycket mer att lära sig om Helstrom. Kläng in där, den här nya teasern för samlingen har redan väckt upp andra människors intellekt och teasern har till och med blivit högre. Det är en amerikansk internet-tv-samling enligt Wonder Comics antihjältar. Nu verkar vi helt enkelt inte ha någon uthållighet kvar. Helström kan också vara ett övernaturligt mysterium med några thriller-anfall inom den mänskliga internationalen. Wonder misslyckas på intet sätt med att provocera oss med några fantastiska berättelser.

Ta efter andan, scrolla ordentligt efter att ha tittat på trailern. Det finns så mycket mer att diskutera.Trailern ger oss en titt på vad vi kan önska oss från den mörka nya mysterieskärmen.Upplåsningsdatum: Helström

Denna Wonder-kollektion förutspås ha premiär med den amerikanska streamingoperatören den 16 oktober 2020 på Hulu medan datumen för Storbritannien inte verkar visas. Den berättar för oss hur vi står vid berättelsen i Wonder Cinematic Universe (MCU). Klockan för sin nästan tre månader ser dock ut som ett helt liv. Alla hoppas bara på att undran ska släppa det omedelbart.

Solid: Hela rummet

Huvudrollen framförs via Tom Austen och Sydney Lemmon som har skrämmande krafter från sin seriemördare pappa. Daimon Helstrom (Tom Austen) kallas djävulens son. Vi ser dessutom Elizabeth Wonder som utför funktionen i sin mamma, Ariana Guerra, June Carryl och några personer inom soliden. Det kommer att finnas krafter, och även du måste, med undantag för några Hellfire, skadas gratis. Tom Austen har till och med delat en bild tillsammans med sin rullesyster från enheterna i Helstrom på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCqVS52n3HO/?igshid=zveiqdzy0cms

Handling och berättelse: Hellström

Ett övernaturligt mysterium detta är enligt karaktärer associerade med Ghost Rider, Wonder-samlingen kommer att fokusera på två syskon Daimon och Ana Helstrom. Daimon är en etikprofessor som hoppas kunna undvika att slösa bort dem som gäller honom från demoner och hans syster driver ett offentligt försäljningsutrymme samtidigt som han letar efter individer som jagar andra. Det är en blandning av släktdrama och lite häpnadsväckande kemi mellan syskonen. De kommer att befria 10 avsnitt, vi vet inte desto mindre kommer det att bli extra.