Woj ger massor av viktiga uppdateringar om Lakers Free Agency-rykten.

Los Angeles Lakers står inför en kritisk lågsäsong med flera nyckelspelare som kommer att slå ut på friagentmarknaden, inklusive Dennis Schroder, Talen Horton-Tucker, Andre Drummond och Alex Caruso. Detta är inte idealiskt för LA-laget eftersom de kommer att ha svårt att ersätta dessa spelare om några går förlorade i Free Agency. Adrian Wojnarowski från ESPN förklarade att även om det kan tyckas vara ett lätt beslut efter att ha släppt talanger på hög nivå som Schröder eller Tucker som spelar positioner där deras ersättare kan hittas senare på draftdagen – skulle detta bara fungera i teorin men skulle kunna slå tillbaka när lågsäsongen slår hårt för LA nästa år eftersom det inte kommer att finnas många möjligheter att hitta andra duktiga vakter under deadline för handel.

Du kommer att betala Dennis Schroder, om du vill behålla honom kommer du förmodligen att betala honom allt från 22 till 24 miljoner dollar per år, förklarade Wojnarowski. Det är så det kommer att bli. Det är vad du har registrerat dig för här. Som jag sa, de kan inte ersätta honom [med] en spelare av hans [kaliber]. Så de kommer att behöva betala honom, och det kommer att finnas intresse för honom för fri byrå. Lag som tittar på poängvakter, oavsett om det är Chicago, New York. Ganska bra point guard klass där ute i free agency. Några intressanta spelare och några lag med vissa behov.

Schroder tror kommer att få mer än Lakers 4-åriga erbjudande på 84 miljoner dollar: som han tror

Michael Wojnarowski, journalisten och ESPN:s NBA-insider spekulerar i att Schroder avvisade Lakers fyraåriga erbjudande på 84 miljoner dollar eftersom han vet att hans värde kommer att öka denna lågsäsong. Detta kommer att testas när vi ser tillbaka på hans senaste eftersäsongskamp.Det kommer att bli tufft för dem, tillade Wojnarowski. De visste det när Schroder tackade nej till de fyra åren för 84 miljoner dollar som han kunde ha gjort under säsongen. Säger att han vet att han kan bli bättre, få mer någon annanstans. Lakers kommer att kunna betala honom mer under lågsäsongen, och han kommer att erbjudas mer än så av lag med caputrymme.

Lakers lönetak är knutet till 4 spelare:

Den tidigare NBA-chefen Bobby Marks gav sina tankar om Lakers offseason på The Woj Pod. Han påpekar att det mesta av deras cap-utrymme är bundet till fyra spelare, vilket gör det utmanande att avsevärt uppgradera spellistan i sommar.

Och här är ett lag som också har åtta fria agenter, berättade Marks. Det som är det stora är att du i princip har satsat över 100 miljoner dollar till fyra spelare med LeBron, A.D., Kentavious Caldwell-Pope och Kyle Kuzma. Och nu har du ett beslut att fatta om Dennis Schroder, Alex Caruso, Talen Horton-Tucker, alla dina rollspelare från Andre Drummond till Markieff Morris, den gruppen här. Det är inte som du kan säga, vet du vad, vi vill inte ha dem. Det är inte så att du kan gå ut och säga, vet du vad, Dennis Schroder du fick noll poäng i Game 5, du är inte tillräckligt bra längre. Vi ska ut och hitta en lämplig ersättare, det fungerar inte så.

Lakers kommer sannolikt att dra på sig rejäla räkningar på grund av deras dyra spellista. All-star power forward Anthony Davis har ett spelaralternativ den här lågsäsongen, och om han bestämmer sig för att inte stanna med laget kommer de att kämpa efter ersättare – särskilt med tanke på att det kostar mer än 100 miljoner dollar bara i lyxskattepengar varje säsong bara för att behålla dess nuvarande spelare!