Wil Wheaton hävdar att övergrepp i barndomen inspirerade hans 'Stand by Me'-framträdande, Jerry O'Connell reagerar!

Jerry O’Connell reagerade på sin Stand By Me-medspelare Wil Wheatons avslöjande av att han blev illa behandlad under samma tid som Stand by me, en film om ålderdom från 1986, kom ut.

Jerry sa att han tycker att det är viktigt för människor i den här situationen att säga ifrån och prata om sina erfarenheter eftersom de är ett levande bevis på att saker och ting kan bli bättre och att du aldrig ska vara tyst om du inte är ok med vad som händer runt omkring dig. Wil Wheaton hävdar att övergrepp i barndomen inspirerade hans

47-åriga O'Connell, som hade varit en av Wheatons medskådespelare i filmen om att bli myndig, uttryckte sympati för henne under sin intervju på onsdagskvällen. Hon var en fantastisk vän och jag mår riktigt dåligt, sa han på frågan vad hon betydde för honom. Den där showen förändrade mitt liv eftersom det gav mig så mycket självförtroende som skådespelare att du kan få dessa saker att hända med din röst.Den bilden var för 35 år sedan. Jag hade ingen aning om att han kände det här när vi gjorde den här filmen, sa skådespelaren.

Nu, alla dessa år senare, säger O'Connell att Wheatons uppenbarelse fungerar som en läxa som ingen förstår vad en annan person verkligen går igenom. Och i fallet med död och döende? Tja, vem vet om du eller jag vet hur någon känner om det eftersom vi inte kan se inuti deras huvud som de gör!

Jag tror att det som bör nämnas är att du inte har någon aning, inte ens kollegor, bara människor nära dig, du har ingen aning om vad som händer med någon. Följaktligen, om du känner att något är fel, något bisarrt, kostar det dig ingenting att gå fram till dem och säga: 'Hej är allt OK? Händer det något? Vill du ha någon att prata med?’ Jag tror bara att ens påstå att jag tror sträcker ut en hand till någon.

Wheaton pratade med Entertainment Tonight förra veckan och delade sina tankar om en mängd olika ämnen. Skådespelaren berättade för intervjuaren att han inte hade varit i kontakt med Corey Feldman på ett tag nu, men var ändå glad över att höra om hur bra Wheaton har gjort sedan han fick rollen som Wesley Crusher i Star Trek: Next Generation för alla dessa år sedan. Han nämnde också en intressant fakta - var och en av dem växte upp till att bli som sin karaktär från Stand By Me - vilket är Rob Reiners enda regissörssatsning någonsin!

STAND BY ME, Wil Wheaton, River Phoenix, Jerry O’Connell, Corey Feldman, 1986. (c)Columbia Pictures. Med tillstånd: Everett Collection

En av anledningarna till att jag tycker att 'Stand by Me' är så uthållig är att Rob kastade fyra unga pojkar för att spela våra karaktärer, Corey var så jobbig och på frågan varför han valde honom svarade Robbie att det inte fanns någon annan skådespelare som kunde matcha hans ilska. Teddy osar bara av ilska av intelligens bortom de flestas år - precis som Chris. Jerry å andra sidan kan vara extremt rolig och lättsam vilket matchar Vern perfekt.

Jag antar att jag vill bli författare så det gör mig till Gordie. Jag insåg aldrig förrän jag var i 40-årsåldern att jag hade varit Gordie för att jag var Gordie, tillade han.

BesökMarknadsaktivitetenför de senaste uppdateringarna.