Wheel of Fortunes PATRICK SAJAK delar med sig av sin son, tog sin medicinska skola, avslöjade stor information

Pat Sajak, 74 och pappa till en läkare, avslöjade stolt att hans son Patrick tog examen från medicinsk skola i måndagens avsnitt av spelprogrammet Wheel Of Fortune.

Pat Sajak var stolt far till en läkare!
Pats son Patrick tog examen från läkarutbildningen och han kunde inte vara mer förtjust.

Har du något emot om jag skryter lite från föräldrarna här? sa Pat när han pratade med sin medvärd Vanna White . Så du känner min son, Patrick, du har känt honom hela hans liv. Jo, han har klarat sig genom läkarutbildningen, och han är nu officiellt Dr. Sajak, och vi är alla glada.



Patrick Sajak är ett av två barn som Pat och hans fru Lesly delar. Paret är också föräldrar till dottern Maggie, som gick ut gymnasiet förra månaden.

Pat skämtade om att den oroande delen av att hans son tog examen var att han insisterar på att jag kallar honom Dr Sajak. Patrick är ett av två barn som Pat och fru Lesly delar, även föräldrar till dottern Maggie.

Lesly och jag kunde inte vara stoltare, sa Pat.

Publiken hörde honom berätta om sin egen erfarenhet av läkare, som genomgick en akut operation för en blockerad tarm redan 2019.
En fräck nick till upplevelsen ledde honom till att skämta om hur han försökte få [Patrick] till geriatrik, men han vägrade.

Men det är en personlig sak, sa Pat.

Det söta avsnittet avslutades med att Pat talade direkt till kameran och sa: Hur som helst, grattis son.

Det yngsta syskonen i familjen hade också ett speciellt budskap att dela med sig av. Jag är så stolt över dig och jag vet att mamma också skulle vara det, sa Maggie. Hon fortsätter med att säga hur mycket hon älskar sin bror och tillägger att detta var något de delade tillsammans för både honom och sin mamma; samt vilken fantastisk person han är!