Whatsapp rullar ut avancerad sökfunktion för Android Beta-användare! Läs för att veta hur det fungerar!

Whatsapp messenger från facebook är en typ av app som ansluter med människor till andra människor. Det ger också ett snabbt medium för daglig konversation till affärssamtal. För att förbättra användarens upplevelse kommer Whatsapp att lansera en ny avancerad funktion för användaren. Det nya sökläget och rullande förskottsalternativet för Android beta-användare. Funktionen är under utveckling hittills men de använde denna för att slutföra felrapporten på vissa användares. Den finns på senaste WhatsApp-version 2.20.197.7. Efter felrapporten kommer denna funktion att släppas officiellt. Nedan är relaterad information till denna funktion, scrolla ner för att läsa mer!

När kan vi använda den här nya funktionen?

För att använda den här funktionen måste man definitivt vara beta-användare eftersom den kan köras på Android-beta-användarens. För att få tillgång till den här funktionen måste du uppdatera whatspp till den senaste versionen. Tidigare har användaren haft problem att de inte kommer att nå funktionen efter att ha uppdaterat WhatsApp. Eftersom företaget tidigare tillät endast ett fåtal användare att komma åt den här funktionen för att kontrollera felrapporter och bugganalys.

Efter att ha kontrollerat krascher och buggar är nu äntligen den nya funktionen redo att användas av miljarder användare. Det finns också en nyhet att whatsapp också kan lansera några andra nya funktioner tillsammans med den här funktionen. Men här är inget officiellt tillkännagivande relaterat till dessa ytterligare funktioner som gjorts av företaget eller någon källa. Men vi kanske kan få nya funktioner snart.Hur använder man den senaste funktionen?

Vikten av den här funktionen är att du kan använda den för att söka efter vad som helst i ditt Whatsapp-konto som tidigare skickade videor. Till exempel om du har glömt datumet för någon fil, bilder, videor och dokument och den sak som du skickade den här filen till kan upptäckas med den här funktionen. Du kan använda den här funktionen för att få tillgång till dessa saker. Men funktionen är fortfarande i utvecklingsläget, enligt källorna kan du få tillgång mycket snart i nästa uppdatering.

Det kan också lansera några andra funktioner som stöd för flera enheter, chattbackup-läge extra men det finns inga officiella nyheter från företaget eller något officiellt ord från företaget. Detta är antagandet men sökfunktionen kommer definitivt att uppdateras i nästa version. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.