WhatsApp Beta föreslår arbete med semesterläge har startat om!! Klicka för att känna till alla nya funktioner i WhatsApp!!

I den här eran, vem är inte ett fan av WhatsApp? Tja, jag antar att ingen! vi använder alla WhatsApp oftare än någon annan app som en plattform för att återuppliva och skicka viktiga meddelanden. Så än en gång, WhatsApp rapporterar om sina gamla funktioner när de har vunnit och planerar att återuppliva det i sin nya betauppdatering. Så fortsätt att läsa för att veta all WhatsApp-information och om dess unika funktioner.

Whatsapp är en av de mest favorit- och mest användbara apparna över hela världen. Sällan kommer det att finnas en telefon som inte kommer att ha WhatsApp-appen. Så Whatsapp-teknologer måste få och återigen uppgradera den så att de kan ge sina användare den bästa upplevelsen av denna vackra app.Så i detta sammanhang rapporterar WhatsApp nyligen att de arbetar med semesterläget. Det är en funktion som ger dig möjlighet att stänga av arkivchattar även i händelse av att du får nya meddelanden. Tills nu har vi en möjlighet i vår WhatsApp att arkivera våra specifika konversationer, men när ett nytt meddelande dyker upp, dyker meddelandet upp. Men få användare tycker att det är irriterande, eller så stämmer det inte överens med deras prioriteringar. Men du behöver inte oroa dig. Detta semesterläge inaktiverar dessa funktioner och ger en lösning på ditt problem.

Men tidigare var den här funktionen tillgänglig på WhatsApp, men för ett år sedan togs den här funktionen bort från alternativen. Ingen vet den exakta anledningen till att göra det. Men återigen rapporterar WhatsApp för att ta tillbaka den här funktionen i Whatsapp för sina behövande användare.

Den senaste WhatsApp v2.20.199.8 beta för Android kommer att stödja denna nya uppgradering i WhatsApp. Denna uppgraderade version kommer med den speciella arkiverade delen, som gör det möjligt att välja olika parametrar. Och den här nya funktionen gör att du kan flytta dina arkivchattar till topplistan. När du trycker på den här arkivfunktionen kommer du att stöta på ett meddelandefält. Inom meddelanden kommer du att upptäcka två nya alternativ – Meddela nya meddelanden och Dölj inaktiva chattar automatiskt. Du kan välja vilken som helst av dem.

Om du bestämmer dig för att inaktivera ' Meddela nya meddelanden , sedan fortsätter de arkiverade chattarna att finnas kvar i arkivet även när nya meddelanden kommer. Men den andra Dölj inaktiva chattar automatiskt alternativet är en förlängning av semesterläget . Detta alternativet kommer automatiskt att arkivera dina sex månader gamla chattar.

Så det här är nya funktioner som WhatsApp har arbetat med nyligen, och du kommer att ha denna uppgradering i den senaste WhatsApp v2.20.199.8 beta.

Så njut av dessa nya uppgraderingar.

Tills de håller kontakten!! håll utkik!! för mer detaljer.