Wendy Williams släpper bombbekännelse om sitt tragiska svek och hånar sin före detta make Kevin Hunter!

Det verkar som att den 56-åriga skådespelerskan inte är över sitt tragiska svek från Kevin Hunter. Det visade sig att han hade fött ett barn med Sharina Hudson, när hon grävde smygt efter sin tidigare make på Instagram i torsdags (13.08.20).

Fortsätt läsa för att få veta mer om det senaste numret. Men först, ta en titt på den här videon-Hon delade en bild på sig själv som vaggar en väns bebis och skrev: Titta på mig med min lilla flicka. Jag är inte den enda jägaren med en babysituation. (sic). Utgrävningen kommer efter att den frispråkiga tv-stjärnan också slog till mot sin före detta mans älskarinna under ett avsnitt av hennes eponyma talkshow i oktober 2019.

Vad Wendy's har att säga On Her Split!!!

Under avsnittet 'Hot Topics' i hennes show, skämtade Wendy. Jag brukade säga det här som ett skämt om 'Hot Topics': göra hål på kondomen och bli gravid, men det slog tillbaka på mig, eller hur? Turnabout är ett rättvist spel, jag är en rättvis spelspelare och en straight skytt också. Pow, pow! Efter att ha blivit berömd av sin producent för att hon levde i sin sanning, vände Wendy – som har 19-årige sonen Kevin Jr. med sin främmande make – sin uppmärksamhet mot Sharina.

Hon låtsades vagga en gråtande baby och sa: Livet är inte vad du tror att det är bakom kulisserna, lita på mig. Homegirl är olycklig. Det är vad du får! För några månader innan önskade Wendy – som var i en nykter bostad när Sharina födde barn i mars – Kevin lycka till med sin nya familj men erkände att hon inte kunde vänta på att deras 12-åriga äktenskap skulle bli officiellt över.

Hon sa: Jag vill skiljas som igår, jag vill skiljas för två månader sedan, för tre månader sedan. När jag fick reda på det, för fyra månader sedan. Wendy och Kevin, 48, fortsatte processen att separera sina liv den här veckan när de sålde sitt hem i New Jersey för 1,475 miljoner dollar. Försäljningssumman var en minskning med 525 000 $ från deras ursprungliga begärda pris, enligt TMZ.

Det tidigare parets fastighetsmäklare Jamie Silverman berättade för skvallersajten att 'anledningen till prissänkningen var covid-19-pandemin. Vinsten från försäljningen skulle delas 50/50. Det avslöjades i domstolshandlingar tidigare i år att de två inte hade undertecknat ett äktenskapsförord ​​innan de gifte sig. Wendy och Kevins skilsmässaförfarande påverkade inte deras son Kevin Hunter Jr. som är 19.

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!