Weathing with You kommer att digitaliseras!!!! En 4K BluRay-utskrift kommer snart! Klicka för att veta releasedatum, trailer och mer!

Den japanska animerade fantasyfilmen Weathering with You släpptes 2019. Makoto Shinkai är författaren och regissören av den här filmen, medan Genki Kawamura är producenten. Filmen fokuserar på en period då kraftiga regn är vanliga i Japan. Den spårar resan för en gymnasiepojke som flyr från sitt hus för att stöta på en föräldralös flicka. Så småningom blir de vänner och han avslöjar en hemlighet om flickan. Den här filmen släpptes i Japan den 19 juli 2019 och blev till och med utvald till bästa internationella långfilm vid 92:a Oscarsgalan. Med en världsomspännande release samlade den här filmen in över 193,1 miljoner USD och 14,06 ¥ endast i Japan. Den här filmen fick många positiva kommentarer från de berömda kritikerna och har till och med fått fyra Annie Award-nomineringar.

Weather with You: Releasedatum.

Med en världsomspännande premiär i juli 2019 har denna film redan blivit den kritikerrosade filmen. Rotten Tomatoes har gett 91 % i betyg. Med så mycket erkännande och uppskattning borde den här filmen definitivt komma på den digitala plattformen. Fansen strömmar över den här animerade filmen ända sedan den släpptes, och nu när den kommer tillbaka på en digital plattform är de superglada. Så, fans som ni hörde rätt, Bluray-trycket för den här filmen kommer att finnas tillgängligt den 15 september 2020. Förbeställningsfunktionen är också tillgänglig på Amazon.

Vittrar med dig: Digitalisering

Efter att ha fått en enorm framgång med biopremiären har skaparna beslutat att återkomma med sin digitala version. Snart kommer den här filmen att finnas tillgänglig i Bluray-utskrift och DVD-format. Detta digitala Bluray-tryck kommer att finnas tillgängligt den 15 september 2020, och det kommer att innehålla en talkshow med Makoto Shinkai och Yumiko Udo, Weather Front-funktionen, En chans att utforska Makoto Shinkais filmografi, teatertrailer och TV-spots.En annan överraskning är också tillgänglig för fansen. Den 17 november kommer ytterligare en specialutgåva för samlare att finnas tillgänglig. Den unika insamlingslådan ska innehålla följande specialfunktioner-

  • 104 sidor bok
  • CD-ljudspår
  • Miniaffisch med dekalklistermärken
  • Långtidsdokumentär om skapandet av Weathering with You.

Men om du inte kan vänta till så länge, så släpps en annan digital utskrift för nedladdning redan den 4 augusti. Men här kommer inga bonusfunktioner att vara tillgängliga. GKIDS-filmerna tog det till och med till Twitter angående denna digitala release. Kolla in den här tweeten.

Vitrar med dig: Handling

Filmen spårar resan för en gymnasiepojke, Hodaka Morishima, som flyr från sitt hem till Tokyo. Men tyvärr, på väg till Tokyo, har hans färja fastnat i stormen. Men lyckligtvis räddar Keisuke Suga honom. Suga utser honom senare som assistent i sitt förlag. Så småningom träffar han Hina, en McDonalds-anställd som tycker synd om honom och serverar honom mat.

Men en dag blir Hodaka vittne till att Hina blir mobbad av sin chef. Så, för att skrämma bort hennes chef, avfyrar han pistolen, som han tidigare hittat i papperskorgen. I utbyte mot att hon räddade sitt liv visar Hina Hodaka sin förmåga att förändra vädret genom böner. Så för att dra nytta av denna förmåga startar de båda ett event management företag. Men Hodaka får sparken från sitt assistentjobb när polisen förhör honom för skottlossningen.

Hodaka, Hina försöker båda att fly från detta kaos, men medan de gör det försvinner Hina på himlen när de fastnar i ett kraftigt regnväder. Hodaka, som är huvudförälskad i Hina, försöker allt för att få henne tillbaka till jorden. Men när hon väl kommer tillbaka blir Hina, tillsammans med Hodaka, Suga, Nagi och Natsumi, alla arresterade. Efter tre år tar Hodaka examen från gymnasiet och kommer tillbaka till Tokyo för att hitta sin damkärlek. Snart stöter han på henne som ber på gatan för att stoppa regnet, som dränker staden. Filmen slutar med att Hodaka lovar henne att göra allt bra.

Vitrar med dig: Karaktärer

I huvudrollerna finns Nana Mori (röst för Hina Amano), Kotaro Daigo (röst för Hodaka Morishima) och Shun Oguri (uttrycker för Keisuke Suga).

Weather with You: Officiell trailer.

Filmen finns tillgänglig på en digital plattform för nedladdning och kommer att finnas tillgänglig för Bluray-tryck nästa månad, efter ett år. Så låt oss titta på trailern för en snabb sammanfattning-

För ytterligare uppdateringar, håll utkik och tills dess.

Om du gillar det här kan du också hänvisa till mina andra artiklar, Du säsong 3.