Weathering With You finns nu i Blue-ray och HD-versioner!! Klicka för att veta releasedatum och andra funktioner!

Weathing With You är den bästa filmen 2019 i Japan. Filmen har fått en enorm publik inte bara i Japan utan i hela världen. Makoto Shinkai är författaren till filmen medan Wakana Okamura är producenten. Sedan den släpptes har filmen varit ett tal i staden. Dessutom är det en animeversion. Författarens roman kom ut dagen innan filmen släpptes. En manga-anpassning är också ute. Det är en gymnasieromantik. Och vi måste nämna om huvudpersonen Hodaka Morishima. Berättelsen handlar om hans livsäventyr. Och Radwimps har komponerat musiken. Dessutom var den ute i 140 länder.

Filmen fick den 92:a Oscarsgalan för bästa internationella långfilm. Det var också upp till fyra Annie Awards. För att veta mer om filmen, fortsätt att läsa artikeln.Väder med dig i Blue-Ray:

Nyligen sa källor att Blue-Ray-versionen skulle vara tillgänglig. På grund av filmens framgång är den nu tillgänglig i Blue-Ray-, DVD- och HD-versioner. Medan HD kommer att vara tillgänglig från 12 augusti, kommer de andra två att vara från 15 september. Blue-Ray-typen är redan efterfrågad. Vi är säkra på att detta kommer att skapa ett landmärke. Dessutom kommer Collector's edition hemmavideo att finnas tillgänglig i november. Det exakta datumet kommer tidigast. Den här versionen är fantastiska nyheter för alla filmfans.

Blue-Ray och stålbokmaterial:

Om du får Blue-Ray och Steel Book-versionen får du tillgång till vissa funktioner. Du kommer att få en talkshow med Makoto Shinkai och Yumiko Udo. Det kommer att finnas en Weather front Featurette. Du kommer också att få veta om Makotos filmografi och de teatraliska trailers. TV-spots kommer att lägga till denna funktion.

DVD-funktioner:

Om du skaffar en DVD får du tillgång till Weather front featurette och Makotos filmografi. Även teatertrailers och TV-spots.

Väder med dig storyline:

Berättelsen handlar om livet för en gymnasiepojke Hodaka Morishima. Hodaka går första året på gymnasiet, men han lämnar sin hemstad Kozu-Shima till Tokyo. Men platsen är under kraftig regnstorm och översvämningar. På grund av det är det svårt att hitta ett boende. Suga ger honom ett jobb som författare i en Occult Magazine. Hodaka möter Hina, en tjej som är kapabel att kontrollera vädret. Snart startar de båda ett företag med detta. Men under en tillställning är Hinas ansikte öppet. Snart avslöjar hon att hennes kropp förvandlas till vatten och hon är orsaken till det kraftiga regnvädret. Efter några trauman är de tillsammans på slutet.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om Goblin Slayer .