Wasteland 3 släpptid bekräftad för PS4 och Xbox One lanseringsdatum: klicka här för att veta mer!

Utvecklarna inXile Entertainment har bekräftat sina totala lanseringsplaner för den stora Wasteland 3-versionen för PS4, Xbox One och PC. Med tanke på att vi närmar oss det fullständiga släppdatumet i många delar av världen verkar det som om det fortfarande är något hårt för fansen.

I ljuset av lanseringsplanen som erbjuds av inXile kommer vissa spelare att få chansen att påbörja sina postapokalyptiska åtaganden under de tidiga långa perioderna av den 28 augusti. Dessutom kommer allt att bero på vilken plattform du använder och vilken tid region du bor i, eftersom andra kan få möjlighet att börja något tidigare. Lyckligtvis inser vi när allt borde gå live över alla stadier, inklusive PS4, Xbox One och PC.Releasedatum och tid för Wasteland 3

Som indikerat av inXile Entertainment har Wasteland 3-släpptiden satts till 17:00 PT (27 augusti), för Xbox One- och PC-spelare, i USA. För spelare i Storbritannien kommer Wasteland 3 att släppas den 28 augusti, till skillnad från den 27 augusti.

Storbritanniens anhängare från Wasteland-etablissemanget kommer att få möjligheten att börja spela det senaste spelet i serien runt klockan 01.00 BST, fredagen den 28 augusti. Sedan finns det en alternativ, men enklare, releaseplan för RPG på PS4-scenen .

Som framgår av de senaste nyheterna från inXile kommer PlayStation 4-spelare att få möjligheten att börja spela Wasteland 3 kl. 12.00 granntid den 28 augusti. För de som planerar att titta på Wasteland 3 med Xbox Game Pass är inget uppskjutande normalt. och du bör ha tillgång till den så fort den kommer.

De individer som från och med nu har ett medlemskap bör kunna ha möjlighet att hitta Wasteland 3 bland de spel som spelas in, vilket tillåter dig att förinstallera. Detta innebär att du kan undvika nedladdningen på 14 GB på releasedagen och kasta dig direkt in i Post-Apocalyptic Colorado.

Om Wasteland 3

Från Xbox Game Studios, tillgängligt med Xbox Game Pass redan i första ögonblicket! Wasteland 3 är ett lagbaserat RPG från inXile amusement. Den innehåller utmanande taktiska turbaserade strider och en djup, reaktiv berättelse full av vändningar, vändningar och brutala etiska beslut som kommer att hålla dig fast oavsett om du är en Wasteland-veteran eller ny i serien.

Gör en trupp på upp till sex Rangers och modifiera dem med fördelar och kapacitet anpassade till din spelstil. Förinstallera nu, så det är redo att spela när du är det.

I Wasteland 3 börjar en utflykt på 80 timmar med en ensam teckenvalsskärm. Detta är inte en förvrängning; när du startar ett annat spel och ser öppningen realistisk, tittar du omedelbart på Yuri och Spence, två av de förrullade Rangers som du kan börja din upplevelse med.

Detta är ett avgörande val, eftersom du kommer att bränna dig igenom massor av timmar med dessa karaktärer. Så som någon som har tagit ut de här förbyggda karaktärerna på en runda, samt att rulla några av mina egna.