Warren Ellis från Castlevania genom sitt personliga urval eller finns det en annan sak som är ansvarig för detta?

Castlevania är faktiskt en amerikansk animerad serie för vuxna som faktiskt är baserad på det japanska videoklippet från samma bolag. Det är faktiskt en blandning av dramatisering, svart dröm och även aktivitet. Det är faktiskt skapat genom Warren Ellis och även etablerat genom Adi Shankar. Handledare för programmet är egentligen Sam Deats. Programmet vimlar av chockerande drömmar och även personlighetens ytterligare utveckling. Det finns faktiskt uppgifter om att författaren till samlingen stoppade sitt arbete antingen genom sitt urval eller till och med en annan sak.

Den främsta orsaken till Warren Ellis gav upp efter period 4

Warren Ellis är faktiskt en framstående författare och även han genererade alla tidigare perioder av Castlevania. Informationen är faktiskt att han förmodligen kommer från programmet efter period 4. Detta beror på anklagelserna om sexuellt missbeteende genom många författare och även över 60 personers filer och även åtalade Ellis. Som ett resultat av dessa problem påverkar hans Hollywood-yrke dessutom. Han har faktiskt skapat perioden 4 och dessutom den tecknade samlingen av samma väntar Netflix. Det finns faktiskt ingen möjlighet för Ellis att komma tillbaka till samlingen om den 5:e kommer ut.Vad kommer att hända efter Ellis-avskedet??

Det finns faktiskt en tvekan antingen Ellis gav upp genom sitt personliga val eller till och med på grund av problemen eller till och med omständigheter som skapades efter dessa bekymmer! Alla av oss förstår att den tredje perioden startade efter ett problem på ett och femtio procent år. Antyder det att följande period inte kan ske fram till 2022? Förfrågan är faktiskt exakt hur följande period går utan Ellis? Finns det faktiskt en efterföljande period av programmet eller på annat sätt? Och även vad utför vårt företag anser avskedandet av Ellis? Det finns faktiskt många farhågor som ökar i supportrarnas tankar om att det som säkert kommer att hända utan den tidigare författaren. Vad utför ni individer antar! Kommer period 5 att vara som de tidigare utan den föråldrade författaren eller till och med vid den tidpunkten exakt hur detta skulle kunna hanteras utan honom? För att förstå ytterligare om oro förbli inställd tillsammans med vårt team.