WandaVision Trailer retar Visions öde efter slutspelet: klicka här för att veta mer!

Den första auktoritetstrailern för Marvel Studios WandaVision Disney+-serie är här. Steg 4 av Marvel Cinematic Universe kommer att vara mycket annorlunda än de tre senaste faserna. Förutom det faktum att några betydande karaktärer har varit på väg, flyttar Marvel Studios ändå till den lilla skärmen. Det rör sig med olika TV-program som enbart kommer till Disney+. En av dem kommer att stirra på Scarlet Witch och Vision i WandaVision. Det har porträtterats som en del sitcom, dels MCU-epos.

Om WandaVision

Vid den tidpunkt då WandaVision ursprungligen rapporterades 2019, gav Marvel showen ett leveransdatum under våren 2021. Icke desto mindre upptäckte de mot början av 2020 att WandaVision hade klättrats för att dyka upp i år. Marvels fans fick huvudblicken på serien bara ett par månader efter att filmen för den och andra MCU Disney+-program släpptes under Super Bowl. Den kortfattade titten på showen har gjort att många behöver mer, och nu har den visat sig.Marvel Studios och Disney har släppt den första trailern för WandaVision. Med en körsäsong på ett ögonblick och tjugo sekunder är trailerlängden till ett mysterium än en full trailer. Ändå erbjuder den nya blicken på WandaVision faktiskt en hel del energigivande prods på vad som komma skall.

Om den första titten på WandaVision

Det finns några delar av WandaVision som ser till att fånga fansens ögon. Först och främst verkar dess skildringar vara halv sitcom, hälften MCU epos vara exakta. Som delar av trailern visar hur WandaVision kommer att imitera sitcom-tv-program, medan andra filmer ger en större historia. Visions död i Avengers: Infinity War kommer att vara en nyckelaspekt av showen utan tvekan. Eftersom Wanda inte verkar sugen på att begrunda verkligheten, och Vision vet inte om hans förstörelse. Trailern ger också huvudblicken på Kathryn Hahns Agnes och vuxna Monica Rambeau.

Trots det energigivande innehållet i trailern är omständigheterna kring dess release likaså uppmuntrande för MCU-fans som vill få lite innehåll 2020. Det finns vid den tidpunkten sena tecken på att WandaVision fortfarande är på mål för release för innevarande år. Början av uppvisningsarbetet fokuserar ytterligare på att detta är giltigt. Marvel Studios föredrar vanligtvis att börja avancera i sina filmer ett halvår eller så innan de kommer att släppas, ändå fungerar Disney+ på ett oväntat sätt.

Till exempel dyker den första trailern för The Mandalorian säsong 2 upp för en vecka sedan. Serien The Mandalorian säsong 2 släpps i oktober. Detta innebär inte att WandaVision kommer att dyka upp inom en jämförande tidsperiod. Men det är omöjligt att Marvel skulle börja utveckla showen med en chans att de inte var säkra på att den kan dyka upp snart. Med reklam som bara säger att det kommer snart, idealiskt kommer det inte att dröja alltför långt innan WandaVisions leveransdatum också bekräftas.