Vilken nyhet har Kardashian Duo Kendall x Kylie fått tag på? Klicka här för att förstå varor, releasedatum och helheten!!!

Trots allt! Kylie Cosmetics slår till med sitt efterlängtade samarbete. Kylie Jenner har arbetat med alla sina familjepersoner tillsammans med Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian. Men under mycket lång tid har fanatiker och sminkfreaks tittat framåt mot Kendall och Kylies sortiment. Konstigt nog är Kylie-Kendall duon trots allt på väg upp med sitt nya sminksortiment.

Hela sminkmissbrukare och fanatiker, sätt igång med att röja område för din vagn då sammankomsten kan ske snabbt. Och utan tvekan, den här gången vill du inte förlora ens en del av denna godhet.Instagram har i alla tider varit en superplattform för att få fanatiker att ersätta med viktig information och även den här gången släppte Kylie en explosion på lördagen genom att hennes Instagram tog hand om hennes kompletta Kendall x Kylie-sortiment. Bara ett enkelt meddelande från hennes sida fick hennes fanatiker att tjafsa över hennes nya samarbete tillsammans med sin själsfrände. Kendall x Kylie-samarbetet lanseras den 26thJuli 2020 och hennes nöje är på höjden den här gången eftersom de har planerat för detta ganska länge.

Vad är nytt den här gången: Kendall x Kylie collab''

Sammankomsten har fått tag på några helt nya varor, allt från skimrande guldögonglans som brukade tillverkas specifikt på Kendalls begäran till ett blottingpulver som är en helt ny release. Behöver du en blick? Sammankomsten har till och med uppfyllt denna begäran och kom hit med 3 ansiktsstickor för att konturera, bronzera, rodna och framhäva ditt ansikte för en glamourös blick.

Entusiaster blir helt dreglade över Kendalls ögonsminkning och hur vi kan förvänta oss att de inte fått nya solglasögon i en ögonskuggspalett. Paletten innehåller de förutspådda opartiska bruna och taupe solglasögonen tillsammans med några glittrande, levande neon citron och bekvämt rött.

Kylie sortiment kunde äntligen inte sluta med några läppprodukter och detta nya Kendall x Kylie collab har fått tag på en helt ny liner känd som SisterSysterplus ett enormt saftigt läppglans i rosa färg.

När och var vi kommer att kunna använda varorna: Kendall x Kylie collab''

I januari släppte varje Kendall och Kylie en touch om sitt nya samarbete. Sedan dess tittar sminkbesökarna på det. Den helt nya uppsättningen kollektioner släpps trots allt den 26thjuli 2020 på kyliecosmetics.com. Eftersom detta är en nöjesmånad, så kan en del av deras bruttoförsäljning användas i stället för svarta transpersoner.

Överraskningar: Kendall x Kylie collab''

Entusiaster blir glada eftersom du äntligen kan få PR-korgar med deras autograf. Visst, du hörde det rätt. I enlighet med Kylies Instagram-berättelse har de 200 PR-korgar med Kylie och Kendalls autograf. Dessa kan ges till ett par lyckliga, tidiga shoppare.

Det tog ganska lång tid att skaffa en Kendall och Kylie-vara till din tyggarderob eftersom Kendall frilansade med något annat sminkföretag, men hon brukade vara säker på att detta sortiment definitivt kunde vara värt att vänta på. Det är påträngande från Kylies Instagram-berättelse själv där hon delade målgruppens kommentarer. Inom 8 timmar efter releasen brukade sammankomsten formellt köpas ut på deras webbsida.