Video: Kylie Jenner Visa upp sin heta svarta behå, visat sin tonade kropp

Kylie Jenner är den hetaste internetsensationen. Den kurviga 23-åriga skådespelerskan som är 3-barnsmamma, Kylie lämnar alltid sina fans och följares hjärtan att rasa med varje nytt inlägg på Instagram där hon visar upp sitt mördande utseende samtidigt som hon stoltserar med sina enorma tillgångar. Nyligen tog Kylie till Insta-berättelser efter att ha varit vid gott mod: klädd i en helsvart outfit som framhävde hur vältonad hon var för någon som bär på så mycket vikt!

Den senaste Insta-sensationen är Kylie Jenner, halvsyster till Kim Kardashian. Hon har skapat rubriker för sin kurviga kroppsbyggnad och mördande utseende sedan hon själv var tonåring. En mamma till 3-åriga Stormi, det verkar som att ingenting någonsin kan stoppa den här internetstjärnan från att låta fansens hjärtan rasa med ett inlägg på Instagram eller Snapchat! Efter att ha fött barn 2017 undrade många om dessa kurvor fortfarande var möjliga – men som man såg i går på IG-berättelser – det går inte att förneka att de är tillbaka i full gång nu mer än någonsin tidigare!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av (@kylie.senorita)Kylie Jenner är inte blyg när det kommer till att dela sexiga bilder med sina fans på Instagram. I videon nedan kan Kylie ses groovande och dansa i ett svart underklädesset utan smink eller smycken - ser ut precis som din typiska hemmafru som njuter av lite tid för sig själv. Det är inte första gången hon har rockat den här looken heller – tidigare videor visar att hon också bär en identisk outfit!

Kylie Jenner sätter eld på hotness-spelet med sin senaste video som har skapat rubriker. Kylie kan ses bära en svart bralette utan smink medan hon gräver till låten. Detta verkar som en återgång eftersom hon tidigare hade delat sensuella bilder på sig själv i samma bikini; Det här är dock inte en främmande syn för oss heller eftersom Kylie har höjt sin egen heta många gånger tidigare genom att prunka i några vackra ensembler och bikinis!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Kylie sågs också på LAX flygplats i går morse efter rapporter om att Travis Scott återuppväckte sin romans med honom efter att de tillbringade tid tillsammans på hans 30-årsfest förra veckan (via TMZ).

Jenner och Travis har varit i nyheterna efter att de deltagit i en gala i New York tillsammans. Jenner hördes säga att hon älskar Stormi, sin dotter, och är också väldigt kär i Scott när han kallade Kylie för sin fru.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Prissäsongen har varit en virvelvind av känslor för Travis Scott och Kylie Jenner. På en efterfest i New York berättade rapparen för vänner att han var tillbaka med sin bebis mamma och att de arbetade med sig själva. Vänner uppgav att det verkade som att Stormi hade fört dem närmare varandra som föräldrar.