Video: Dangerous Alligator sett ute i Pennsylvanias Susquehanna River

En alligator sågs på fredagsmorgonen i Susquehannafloden. Den har setts nära stranden mellan Route 30-bron och Veterans Memorial Bridge, som är cirka 3-4 fot lång. Djuret heter Oscar och han kom ut ur sitt inhägnad någon gång på torsdag kväll/fredag ​​morgon av okänd anledning.

En alligator sågs på fredagsmorgonen i Susquehannafloden. Djuret är cirka 3-4 fot långt och har setts nära stranden sedan det rymde från en inhägnad torsdag kväll, enligt WGALs Ed Weinstock. Hans namn? Oscar!Wrightsville Boroughs arbetare och ägare har försökt fånga alligatorn, men varje gång de försöker är han inte intresserad. De började använda rått kött fredag ​​morgon som misslyckades med att fånga Oscar; försökte sedan igen i eftermiddags med en kycklingkropp – fortfarande utan lycka! Ägarna sa att om han kan komma tillräckligt nära, kommer han att använda sin kunskap om att jaga djur från när han levde i väster som djurhanterare på en ranch innan han kommer tillbaka österut för att bråka med turister på Splash Waterworld.

Arbetarna i Wrightsville Borough och ägaren har försökt fånga en alligator som de tror är 20 fot lång. De försökte använda rått kött på fredagsmorgonen, men det var inte intresserad av deras bete. Ägaren sa att om han kan komma tillräckligt nära kommer han att hoppa i vattnet och ta Oscar själv!