Vi har de bästa Vampire: The Masquerade-Bloodlines Mods som du kan använda för att förbättra din spelupplevelse!

Utvecklat av Troika Games, Vampire: The Masquerade – Bloodlines är ett actionrollspelande videospel som släpptes den 16 november 2004. Spelet är endast tillgängligt på Microsoft Windows, och läget är ett singleplayer.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 skjuts upp till 2021

Spelaren kan spela från ett första- eller tredjepersonsperspektiv, beroende på valet.Men lyckan med detta tv-spel var inte så bra eftersom det släpptes samma datum som Half-Life 2 släpptes. Half-Life 2 var ett av de populära spelen genom tiderna. Dessutom fanns det många buggar i spelet. Ändå blev det det bästa spelet eftersom fansen drogs till karaktärer, story och uppdragen. Och anledningen- Ja, mods.

De kreativa moddarna skapade många mods to göra spelupplevelsen bättre. Vi har sammanställt de bästa och användbara mods. Här har du!

De bästa Vampire: The Masquerade – Bloodlines mods

Femton år senare anses TV-spelet allmänt vara en av de bästa actionspelen – RPG genom tiderna.

Vi presenterar de bästa modsna som du kan använda dem nästa gång du spelar spelet:

  • Devolved ENB: I det här spelet är Lightning en viktig del. Förinställningen Devolved ENB ger mer djup åt skuggorna, vilket gör att det neonliknande glödet kan skina igenom. Det ger en skarp skillnad mellan ljus och mörker.
  • Spelbara NPC:er: Letar du efter fler spelbara karaktärer i videospelet? Då är denna mod utan tvekan något för dig!

Denna mod lägger inte till slumpmässiga karaktärer, men vilken som helst av spelets betydande NPC:er kan spelas med denna mod. Det inkluderar namn som Sabbat Henchman, Goth Girl, Dorries, Jeanette, etc.

  • HD Grounds WIP: Denna HD-modöversyn ger spelets markstruktur i HD-läge, vilket gör det briljant och unikt. Dessutom ger det varumärket ett nytt utseende på spelet eftersom 2004 års spel har ett estetiskt utseende.
  • Selene från Underworld för Brujah: Om du är ett fan av filmen 'Underworld', så är den här modden för dig! Denna mod ersätter den kvinnliga spelarklanen Brujah för Selene från Underworld-filmen.
  • Inofficiell Vampire the Masquerade Bloodlines Patch: Denna mod är en av de mest populära modsna eftersom den är en kumulativ installation. Den lägger till praktiskt taget alla prestandaförbättringar och uppdateringar enligt ditt val. Det ocksåfixar flera problemoch lägger till triviala justeringar.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 försenat för att säkerställa att spelet vann

Det är avslutningen för idag! För fler uppdateringar, HÅLL UPP med oss!

Fanns den här artikeln informativ? Kolla in mitt andra innehåll om Risk of Rain 2 Mods.