Vi har de bästa Skyrim: Special Edition-moddarna för att göra din spelupplevelse bättre!

Spelar du Skyrim? Då är du på rätt plattform!

Det finns mer än 28 000 mods på ångverkstaden och oräkneliga mods på Skyrim Nexus för detta videospel. Och självklart kommer det att bli ett tufft jobb att hitta de bästa.Alltså för att göra ditt arbete enklare. Vi har sammanställt de måste-ha mods för spelet för att göra det mer berikande och roligt.

Skyrim Special Edition körs på inbyggt 4K på SonyHär har du!

För att installera Skyrim Mods

Att installera mods för Skyrim är ett av de blygsamma jobben. Allt tack vare Steam Workshop!Vissa mods kanske inte är tillgängliga på Steam Workshop. De kommer att finnas tillgängliga på Skyrim Nexus.

Och en sak att notera är att säkerhetskopiera din datamapp innan du börjar modda. Ladda heller inte ner alla modd samtidigt; testa dem en i taget.

Skyrim Special Edition – Juni Featured Mods

Bästa Skyrim Mods

Vi har sammanställt de bästa Skyrim-moddarna åt dig. Ta en titt:

  • Ultimate Skyrim: Denna mod är summan av 16 andra mods, vilket gör den fantastisk och unik. Syftet med Ultimate Skyrim är att lägga till ett rollspel tillsammans med temperaturer och sugmekanik och överarbetade krigföringssystem. Dessutom kommer denna mod med en fantastisk funktion känd som Automation. Det automatiserar innovation och installation av mod-paket.
  • Mod Organizer 2: Denna mod är för de kreativa moddare som älskar att experimentera med att installera och avinstallera flera mods. Inte bara detta, utan den hanterar också massor av Bethesda-spel så att du kan hantera saker briljant.
  • Äkta 3D-ljud för hörlurar: Om du vill göra din spelupplevelse extraordinär, kommer den här modden säkert att göra dig glad. Den möjliggör äkta 3D-ljud genom att använda en så kallad HRTF för att simulera binaural hörsel med vanliga stereohörlurar. Det låter dig lyssna exakt varifrån ljudet kommer.
  • Winterhold Restored: Denna mod tar bort alla förstörda byggnader och lägger till en massa nya tjänster, faciliteter och NPC. Det finns också nya spelarhem och hästar som du kan få tag i om du är en drake för hemmet.
  • Alternativ start: Med denna mod kan du hoppa över starten av spelet helt och hållet, skydda mot kraschar och kan även tillåta några spännande rollspelsutforskningar.
  • Audio Overhaul: Denna mod gör din resa lite mer uppslukande. Med andra ord, du skulle vilja resa till fots mellan platserna snarare än snabba resor.

Köpte Skyrim Special Edition igår och gjorde en testkörning utan mods för att se om spelet fungerade. Efter vagnturen blev jag mycket förvånad över att upptäcka att de tydligen

Det är inslaget för idag. För fler nyhetsuppdateringar kan du alltid kolla vår hemsida!

Gillar du mitt innehåll? Kolla min andra artikel om Civilization VI mods