Vi har de bästa Minecraft 1.12.2 mods för dig för att göra din spelupplevelse berikande!

Mojang Studios utvecklar Minecraft, som är ett sandlådespel, och släpptes först den 18 november 2011.

Minecraft är tillgängligt på många plattformar som Windows, OS X, Linux, Android, iOS, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One, för att nämna några. Det finns två lägen tillgängliga för spelet – Singleplayer och Multiplayer.

Minecraft lanserade en mindre uppdatering, som är 1.12.2 som släpptes den 18 september 2017. Det är den första versionen av Java-versionen som visar en ny officiell titel: Microsoft: Java Edition.Vi har sammanställt de bästa Minecraft 1.12.2-moddarna åt dig. Ta en titt!

PUBGMC mod för Minecraft 1.12.2 - lägg till objekt från mycket populära spel

För att installera Minecraft Mods.

Varje Minecraft-mod har sina egna installationsinstruktioner, som måste följas noggrant. Att lägga till mods är bekvämt; stegen beror dock på vilken plattform du spelar på. Om du spelar på den ursprungliga java-versionen på Mac eller PC, ladda ner Minecraft Forge, som är ett öppen källkodsprojekt där du laddar ner modden och lägger till den i Minecraft-mappen.

Om du spelar på Xbox One kallas tilläggen mods. Valet är begränsat, men allt du behöver göra är att gå till butikssidan, klicka på tilläggen och välja vilket du vill ha.

The Last Of Dead Mod | MCreator

De bästa Minecraft 1.12.2 mods

Minecrafts briljanta design gör den populär även efter nio år efter lanseringen. Men de kreativa och fantasifulla moddarna är det som gör det spännande och berikande.

Vi har satt ihop de bästa modsna åt dig. Här har du!

  • Stupid Horse Stand Still: Med denna mod, instruerar sadelhuset det att vänta på dig. Med andra ord, när du kliver av en häst som har en sadel, kommer den ihåg sin position och vad som hände, och vänta därför på dig tills du kommer tillbaka. Dessutom, om du vill att hästen ska ströva fritt kan du ta bort dens sadel när du vill.
  • Just Another Rotten Flesh to Leather: Denna mod låter smälta in ruttet kött till ett läder. Som standard skapas lädret genom att smälta det ruttna köttet.
  • Oh, The Biomes You'll go: Denna resa och utforskningsmod är skapad för att ge dig en rolig och extraordinär upplevelse tillsammans med utmaningarna och komplikationerna. Med denna mod kan du styra i vilken riktning du vill gå, och besluten för dina kommande drag kommer att vara dina.
  • Kameramod: Denna mod lägger till en kamera och en ram för bilderna. Den tar riktiga bilder av ditt spel och är helt flerspelarkompatibel.

Ändra storlek på Potion mod 1.12.2 - Minecraft11.com

Det är slutet på idag. Glöm inte att kolla vår hemsida för mer uppdateringar och information.

Du kan kolla min andra artikel om Rimworld Mods .