Veteranskådespelerskan Melody Scott har öppnat upp ett ungefär ett decennium gammal incident med skådespelaren Clint Eastwood!

Veteranen Hollywood skådespelerska Melodi Thomas Scott är superpopulär bland såpoperapubliken som matriark Nikki NewmanDe unga och de rastlösa . Hon arbetade med Clint Eastwood och berättade om den spännande händelsen i en intervju nyligen.

Fortsätt att läsa om händelsen, skådespelerskans liv och mer.Melodi Thomas Scott är en amerikansk skådespelerska populärt känd som Nikki Newman av den dagliga tvålen De unga och de rastlösa . De 64-åriga skådespelerskorna föddes i Los Angeles, Kalifornien och började sin skådespelarkarriär som barnartist. Som barnskådespelerska hade hon en roll i Alfred Hitchock-filmen Marine från 1964. Hennes andra kända verk inkluderar John Waynes sista film, The Shortlist, och en återkommande karaktär hon hade på The Waltons. Hon har skrivit rollen som Nicole Nikki Reed Newman i The Young and the Restless i över 40 år. Hon började på tjänsten 1979 och är den andra skådespelerskan som porträtterar Nikki. Erica Hope var delvis kort från 1978-1979.

https://www.instagram.com/p/CDzeQuqAbUX/?igshid=itxb1cc67seb

Lilla Melody Thomas började skaffa sig de rätta rollerna, vilket i slutändan ledde henne till mer framträdande roller enbart baserat på hennes talang. Hon arbetade med Alfred Hitchcock i Marnie, var också den sista skådespelerskan som delade filmduken med John Wayne i The Shootist.

Hon delade nyligen en rolig incident som hände med Clint Eastwood.

När hon var 13 år 1971 kom Scott upp i filmen The Beguiled. I en intervju med Yahoo! Underhållning, sa hon, hennes handlingar under inspelningen och på uppsättningarna fick henne att bli taggad som flickan som punkterade Clint Eastwood med en nål.

Hon noterade att det inträffade när man filmade en scen där Eastwoods karaktär var en handling att vara död. Scotts attityd var en som gjorde det möjligt att sy ihop allt. Scott berättade att hon gick med på att sticka honom i foten med en lång, extremt tjock, autentisk synål från inbördeskriget, vilket fick honom att skrika. Skådespelaren trodde att en bugg hade knäppt honom.

Jag kan inte rationalisera vad som gick genom mitt sinne, men jag kunde inte motstå det, sa hon om nålstickningen. Han förtjänade det inte för han var så bra mot barnen . Skådespelerskan sa då: Jag menar Clint Eastwood... Herregud. Vi bara älskade honom. Jag satt där i några minuter och tänkte: Åh, nej, det kan jag inte göra. Jag kan inte göra det. Åh, ja, det kan jag! Och jag gjorde det.

Hur bad skådespelaren om ursäkt?

Även om hon inte erkände att hon gjorde det vid den tiden, förklarade skådespelerskan att hon erkände år senare inför alla. Anledningen var 2004 års Publicists Awards. Eastwood nominerades till priser, och hon var en programledare, sa skådespelerskan.

Efter att ha erkänt det i rummet, sa hon, Han gav mig precis den där typen av snett blick - den där Eastwood-looken - som att man aldrig vet vad han tänker, hon säger . Han sa aldrig riktigt med ord, 'Du är förlåten.' Men jag fick det i alla fall från mitt bröst, och det mesta av Hollywood - visste att jag gjorde det.

Y&R kom till luften på måndagen efter pandeminstoppet. Scott såg till att covid-19 inte skulle manipulera CBS-serien om dagtid. Scottär glad och lättad över att hennes biografi äntligen finns ute, några år efter att hon började.

Jag är glad att det är klart, tack och lov, och jag hoppas att andra kommer att njuta av det, hon säger. Jag hoppas att de inte blir chockade av några av sakerna där inne, men du måste inkludera mörkret och ljuset. Och det här är min historia, och om den hjälper någon där ute, genom att ge mod, uthållighet och hopp om att det finns ett sätt att komma ut på andra sidan, kommer det att vara värt det.

https://www.instagram.com/p/B9XBBIugrp8/?igshid=1phic8ipzso5u

Det var allt för nu, läsare. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar. Stanna hemma och var säker.