Vetenskapen blev förälskad så jag försökte bevisa det: kommer animen att återvända med ytterligare en säsong snart?

INTRODUKTION

Introduktion

Rikei ga Koi ni Ochita ingen allmänt känd som Science blev kär, så jag försökte bevisa att det är en japansk mangaserie. Den här serien tillhör rom-com-genren (romantisk komedi). Den är skriven av författaren Alfred Yamamoto. Den serieiserades år 2016 på Flex Comix Comic Meteor-webbplats. Dessanime-tv-serier lanserades och gjordes ocksåår 2020. Och dess senaste säsong hade premiär i år i april. Karaktärerna i berättelsen inkluderar Shinya Yukimura som är en förstaårsstudent i examen som älskar att göra och förstå allt vetenskapligt, Ayame Himuro som också är doktorand och har en kärlek till vetenskap som Yukimura, Kotonaha Kanade som är en grundutbildningsstudent i fjärde året och är junior i Yukimura, Ena Ibarada som är senior i Yukimura och är en andraårs doktorand, Kosuke Inukai som också är en student på det fjärde året, professor Ikeda, han är handledare i labbet och många fler .

VAD HANDLAR HISTORIEN OM?

Shinya Yukimura och Ayame Himuro är de två forskarna vid Saitama University. De använder båda datavetenskap för att förstå och visualisera världens strukturer. Sedan ser vi i avsnittet att Ayame erkänner sin kärlek till Yukimura men eftersom de var ett vetenskapsfreaks ville de båda kontrollera vetenskapligt om kärleken var sann. Medarbetarna vid universitetet ville också gå med dem i experimentera och ha kul . Om vetenskapen bevisade inte kärleken just då kommer man att dra slutsatsen att det inte finns någon logik bakom att Ayame älskar Yukimura och kärleken är verklig.Handla om

SAMMANFATTNING AV DEN GÅNNA SÄSONGEN?

Förra säsongen avslutades med att Ayame uttryckte sina känslor för Yukimura och de testade olika vetenskapliga vinklar för att bevisa om kärleken var rätt. Vi såg också deras kyssningsscen i slutet på bron och såg soluppgången. Efter detta ville de fortfarande få fler bevis för att deras kärlek skulle bevisas rätt och förenas med gruppen igen och börja forska. Efter kyssen har historien sedan en festuppföljare, den första tjejkvällen någonsin hölls på en familjerestaurang. I slutet av säsongen ser vi att Yukimura arbetade hårt, och från ingenstans uppger Ayame att hon är kär i Yukimura och säger att jag är kär i dig. Dessutom ser vi att Kanade å andra sidan vill dejta Shikijou och bestämmer sig för att be honom ut.

Introduktion

NÄR LÄSES NÄSTA SÄSONG?

Det kom en enorm mängd förfrågningar från människor över hela världen som älskar den här serien

för att släppa en ny säsong, säsong 3 av Science blev kär, så jag försökte bevisa det mangaserien. Regissörerna och produktionshuset kan överväga folks uttalanden och ta fram säsong tre för oss av serien Men det är ännu inte bestämt och bevisat att det kommer att bli en säsong 3 av Science fall in love så jag försökte bevisa det men det finns chanser att det släpps.

Säsong 3