Vet vad du ska göra innan måndagen ger blandade marknader, 100 % boost

Marknaderna börjar en ny vecka med handel på den sömniga sidan, åtminstone under måndagens aktivitet före marknaden. Bristen på katalysatorer som lockar rubriker har hållit indexen något livliga men på drift. Dow ser ut att öppna upp 77 poäng, S&P 500 letar efter en vinst på 3 poäng och Nasdaq ned 12 poäng med tekniska aktier som leder vägen med tre veckors vinstsvit medan andra index har varit uppe i de senaste två veckorna också.

När den stora återöppningen nu är på gång, återvänder tv-värdar till sina studiobord. Från Jim Cramer på Squawk Street till Stephen Colbert ikväll med The Late Show! Återförsäljare över hela Amerika har sett fram emot detta ögonblick då obligatoriska maskbärande regler fortsätter att lätta och Covid-vaccinationerna ökar (långsamt). Tack och lov är vår återgång till det normala äntligen på väg.

Jämfört med förra veckans viktiga jobbsiffror är denna vecka tystare på framsidan av den ekonomiska rapporten. Torsdagen ger oss nyckeldata från konsumentprisindex (KPI), som kommer att hjälpa oss att konkretisera innehållet i de senaste inflationsresultaten – oavsett om de är tillfälliga som Fed misstänker eller något som håller längre. Efter förra månadens rapporterade +0,8 % på rubrik-KPI, förväntar sig analytiker för närvarande att detta ska halveras till en mer blygsam nivå (+ 0,4%).Cryptos är alla upp före öppningsklockan, från 0,7% på Dogecoin till 5,5% på Ether! Dessa moderna och hett omdiskuterade förråd av rikedom har svalnat nyligen efter aggressiva uppgångar i värderingen tidigare och senaste ransomware-attacker som kräver Bitcoin-betalning har fått investerare att tänka om sina strategier för ett ögonblick. Skulle den amerikanska regeringen vidta åtgärder mot dessa nya former av hackare som kräver kryptovaluta som lösensumma, skulle detta motverka krypto?

Det är ingen hemlighet att hårddisktillverkare kämpar för att konkurrera med framväxten av cloud computing. Marvell, ett av dessa företag, förväntas visa stark tillväxt i sitt första kvartalsresultat efter dagens stängning. Företaget har varit Zacks Rank #3 (Hold) för de flesta analytiker i år och rankades senast på 2 den 18 januari – så det kan vara dags för investerare att titta på MRVL-aktieoptioner eller andra investeringsmöjligheter relaterade till deras affärsmodell.

5 aktier inställda på dubbla

Zacks-experten handplockade dessa aktier som favorit nummer 1 bland alla deras val för att få +100 % eller mer till 2020. Varje aktie har sina egna unika egenskaper, och den drivs med katalysatorer som kan underblåsa exceptionell tillväxt.

Wall Street ägnar inte mycket uppmärksamhet åt dem så nu är din möjlighet till en bra investering!