Venom: Let there be Carnage: Är du redo för ännu en Marvel Superhero-film? Klicka för att veta handling, releasedatum, rollbesättning och mer!

Venom 2, 0r Venom: let there be Carnage, är uppföljaren till Venom-filmen som släpptes 2018. Det är en kommande superhjältefilm baserad på Venom, en Marvel-superhjälte. Den här filmens produktion är Columbia Pictures och Marvel, medan distributionspartnern är Sony Pictures Releasing. Venom 2 är den tredje filmen i Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Venom 2: Releasedatum

Produktionen av uppföljaren började tidigt i januari 2019, medan filmografin fortsatte från november 2019 till februari 2020. Filmens titel tillkännagavs dock i april 2020. Den här filmen släpptes tidigare i oktober 2020. Men på grund av den här förestående pandemisituationen har allt stannat. Men fans, var inte besvikna, tillverkarna har beslutat att schemalägga släppet till den 25 juni 2012. Förhoppningsvis, tills dess, kommer denna nuvarande kaotiska situation tillbaka till det normala. Kolla in Andrew Serkis Instagram-inlägg som bekräftar den här filmens ankomst.https://www.instagram.com/p/B0zBaSjB75t/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Venom 2: Berättelse

Venom-filmen börjar med en utforskning av nya beboeliga världar av några bioingenjörer från Life Foundation. De möter en komet som är full av symbiotiska livsformer. Gruppen, tillsammans med kometen, återvänder hem och börjar experimentera på de livsformer som erhållits. Tyvärr, medan de återvänder på grund av en olycka, finns bara ett fåtal av de symbiotiska organismerna kvar. Överföring av den återstående symbioten sker. Där finner de att dessa symbioter inte kan överleva utan en levande värd.

Under tiden kommer Eddie Brock, en undersökande journalist, som undersöker mänskliga prövningar, över ett hemligt dokument av hans fästmö, Anne Weying. Brock konfronterar VD:n för Life Foundation över de otillåtna mänskliga försöken, vilket leder till att Weying och Brock båda blir arbetslösa och att de bryts upp.

Berättelsen tar sedan ett sex månader långt språng, där Drakes symbiosförsök är på gränsen till framgång. Brock konfronterar en vetenskapsman, Dora, en av Drakes lagkamrater för bevis mot det mänskliga spåret. Hon går med på att hjälpa honom och ger honom tillgång till deras labb, där Brock hittar en av sina vänner som värd. Men för att rädda sin vän hoppar han in i kammaren och symbioten riktar sig mot honom. Men efter en rad händelser flyr Brock framgångsrikt från laboratoriet, men upptäcker snart konstiga symptom.

Berättelsen fortsätter sedan hur Brock blir den enda källan till symbioten och hur Drake gör sitt bästa för att hämta det från honom. Symbioten är ingen mindre än Venom själv. Båda bildar så småningom ett lag och räddar världen från Riot, den ultimata symbioten. De bestämmer sig tillsammans för att döda alla brottslingar för att göra världen fredlig igen. Filmen slutar med att Brock återvänder till sin karriär och tar en intervju med en seriemördare Cletus. Cletus lovar honom om blodbad när han flyr.

Gift 2: Handling

Vi förväntar oss att den här uppföljaren börjar från mitten av kreditscenen. Med Carnage som huvudantagonist kan historien kretsa kring Venom, hur han framgångsrikt eliminerar Carnage eller att Venom dukar under för Carnages slag? Den här uppföljaren kan vara bättre än den förra och kan innebära många spännande vändningar tillsammans med actionfyllda sekvenser. Den faktiska historien är fortfarande hemlig. Så låt oss vänta på filmens ankomst för att veta exakt vad handlingen är.

Venom 2: Cast

Huvudrollerna inkluderar-

Några nyare introduktioner kommer också att finnas.

Venom 2: Officiell trailer

Den officiella trailern för denna fantastiska uppföljare är ute. Så, fans, vad väntar ni alla på, låt oss kolla in det.

För ytterligare uppdateringar, håll utkik och håll dig säker.

Om du tyckte att den här artikeln var intressant, vänligen hänvisa till mina tidigare. Last Man Standing, säsong 9 .