Vem Melanie Olmstead i Yellowstone? Hyllning och dödsorsak förklaras chockerande

Melanie Olmstead är en skådespelare som spelar karaktären Ashley Dutton. Hon har varit på Yellowstone från säsong ett till två och på slutet får hon en hyllning för sitt arbete som Ashley i den här serien. Fans frågar nu varför Melanie får sådan ära?

Många människor har frågor om hur det gick till att Melodrama-skådespelerskan fick vad som borde betraktas av vissa showrunners som överdrivet erkännande ...

Vem är Melanie Olmstead

Melanie Olmstead är en pärla bland skådespelarna i Yellowstone. Men hennes namn går ofta obemärkt förbi trots allt hon gör för showproduktion. Det var därför det var så rörande att se att när Melanie gick bort på grund av cancer, dedikerade de ett avsnitt till minne av hennes bidrag med hyllningar från både producenter och skådespelare som hade sett hur denna kvinna outtröttligt arbetade hårt varje dag på inspelningsplatsen utan något erkännande eller ära som helst – tills nu!Den begåvade och dynamiska Melanie Olmstead har arbetat i underhållningsbranschen under en lång tid nu. Hon var en viktig besättningsmedlem i showen Yellowstone, och det är därför hon spelar en så avgörande roll bakom kulisserna också för att producera action på skärmen. Hennes första tv-spelning någonsin kom från att producera transportscener som en del av hennes jobb med ett avsnitt som hette Roadkill.

Om hennes karriär

Melanie Olmstead föddes 1968 och därifrån började hon sin karriär som platsassistent. Hon har arbetat mycket med Disney Studios genom åren – arbetat både för John Carter, Frozen, 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue och många andra filmer som har varit mycket framgångsrika över hela världen. Den senaste showen Yellowstone gjorde Melanie populär igen eftersom det är en av Livestreams dyraste shower som någonsin producerats hittills!

Melanie Olmstead har gjort bra ifrån sig under sin långa filmkarriär genom att alltid hitta sätt att hjälpa till bakom kulisserna, bland annat som assisterande platschef (ALM).

Verklig dödsorsak

Hon dog i maj 2019. Showen gav henne en hyllning eftersom hon var en okrossbar del av den här familjen. I slutet av säsong 2 fick hon ett litet kort med bara ett ord Tack. Detta är ett erkännande för de som har bidragit till framgången hittills och för alla vet vi att det kan bero på att de vill att de ska stanna ombord eller att det är något mer speciellt med deras bidrag – men du kommer bara att få reda på det om du är tillräckligt lycklig!

Vad händer nu?

Melanie Olmstead, en nyckelperson backstage på Yellowstone hade sin egen häst. Hon var i rampljuset under hela säsong 2 tills hon gick bort i år vid 54 års ålder på grund av en okänd orsak. Vänner och familj höll evenemang som ett för att hedra Melanies tid på set med hästar som var en del av det som gjorde det så speciellt i många år nu.

Serien som vi älskar att titta på är fulla av närvaro bakom kulisserna och finjusterar varje detalj för att se till att din upplevelse är värd allt du ser hända under varje avsnitt eller film! En sådan hjälte där som får oss att känna oss mindre ensamma när vi är borta från hemmet hamnar inte ofta i offentligt fokus, men när de gör det är det tacksägelse eftersom folk vill att de alltid ska vara uppkopplade mer än någonsin.