Vem är med i 'Who in Sugar Rush: Extra Sweet? Stöter du på Netflix-seriens domarpanel? Klicka på för att läsa.

Serien lanserades faktiskt för första gången 2018 den 13 juli. Seriens parti är faktiskt en amerikansk stjärna eller till och med design som heter Hunter March. Detta är faktiskt en matlagning mat belägen ta emot som 4 besättningar verkar i en incident samt kockar pajer samt sockerhaltiga livsmedel i driften möjlighet. Förutom att vinnaren får en utmärkelse på $ 10 000 samt fantastiska erbjudanden av olika andra utmärkelser. Detta är faktiskt en välsmakande och definitivt tilltalande serie för matfantaster. Vårt företag har för avsikt att ta emot ytterligare rätter som vattnas i munnen också från denna tid.

Klicka på för att gå till den intressanta trailern för den tredje säsongen-.Sweetness Overloads i säsong 3

Sweets Rush SO3 hade premiär på Netflix 2020 den 31 juli. Time 3 består av större utmaningar och större belöningar tillsammans med fantastiska erbjudanden av olika andra utmärkelser. Detta är faktiskt mest sannolikt att vara faktiskt en 3 cykler konkurrenter genom vilka tävlingarna måste laga en täckt i de tillhandahållna möjlighet hamnar för att vinna konkurrenterna. I likhet med förra gången kommer Candace Nelson och Adriano Zumbo faktiskt mest sannolikt att utvärdera hela serien tillsammans med helt nya deltagarebanor. En incident med Sugar Rush är faktiskt begått av Naya Rivera, det vill säga en deltagare i domstol i incident 2 av SO3.

Candace Nelson: Domare i Extra Sweet

Hon är faktiskt en gourmetkock såväl som en självständig kvinna. Hon öppnade en bageshop tillsammans med sin man år 2005. Detta erbjuder hennes yrke en helt ny koll på såväl som möjligheter, och hon slutar som domstolen i en vida känd serie som heter Sugar Rush.

Adriano Zumbo: Domare i Extra Sweet.

Han är faktiskt också en allmänt känd konditor gourmetkock i Australien. Efter en så svår uppgift såväl som problem med livsstil, är han faktiskt så småningom där han konsekvent tänkt vara faktiskt. Han har också faktiskt en film baserad på hans delikatesser. Etiketten för filmen är hans sistnämnda metoder Zumbo. Med tanke på att han för närvarande bestämde en hel del ytterligare serier precis innan den här serien, slutar han med att vara seriens domstol efter många produktiva serier.

Håll kontakten för att få reda på alla de senaste uppdateringarna samt information.

.