Vem är BINOD? Varför spolas sociala medier med BINOD-bilder? Här är hela historien bakom det.

Namnet BINOD har överväldigat livet på nätet. Så vad handlar detta BINOD-bildmönster om? Varför gör individer dessa BINOD-bilder? Vem är den här BINOD-karlen? Varför är BINOD-bilder snett?

Vart du än går, kan det vara Facebook, Twitter, Instagram eller till och med YouTube, kommer du att se att Binod-bilderna lutar. Ingen scen är kvar utan BINOD. Här är förklaringen till varför BINOD-bilder lutar och historien bakom BINOD-bildmönstret.BINOD Memes Trend Story: Hur började allt?

För att känna till BINOD-historien via webbaserade nätverksmedia måste vi initialt gå 3 veckor tillbaka. En indisk YouTuber som går under namnet Slayy Point, började diskutera YouTube-kommentarer och hur skräp de har blivit. Han körde över en klient vid namn Binod Tharu som i princip hade anmärkt på en av inspelningarna som Binod. Detta mönster vid den tidpunkten överraskade webben. Vart du än går, oavsett hur äkta, intressant och lärorikt inlägget är, kommer individer att tänka på anmärkningen BINOD utan någon förklaring. Denna anmärkning av BINOD har blivit ett mönster. Faktum är att till och med CarryMinatis livestream har attackerat kunderna och anmärkt BINOD och spam.

Vad hände sedan?

Allt som ansågs vara det främsta problemet var hur de indiska kunderna på YouTube kan underhålla dem. Faktum är att även du kan ha kört över de personer som råkar kommentera i YouTube-anmärkningssegmentet bara deras namn, inget annat. Slayy Points video gjorde dessutom det roliga med den verkligheten. Dessutom var BINOD dess främsta orsak. Efter att videon setts av ett stort antal individer ändrades över tusen YouTube-namn till Binod Tharu. Oavsett om du söker Binod Tharu på YouTube, kommer du att köra över många individer med jämförbara ID:n. Det verkar vara närvarande vem den första är, har precis gått förlorad.

Vem är Binod Tharu?

Binod Tharu är en YouTube-klient som brukade kommentera Binod på en viss kanals YouTube-video. Dessutom har han dessutom använt för att få likes. Dessutom kom detta i memers ögon som vanligt och han blev välkänd överallt under hela det webbaserade livet. Hur som helst är klientens subtiliteter oklara, men individerna i Tharu är etniskt infödda i Terai i södra Nepal (för det mesta Bheri och Lumbini) och norra Indien (för det mesta Bihar, Uttarakhand och Uttar Pradesh) .

Binod Tharu har ett YouTube-konto utan några inspelningar. Hans övningar på Youtube är uteslutande begränsade till att titta på inspelningar på Youtube och då och då bege sig till repliksegmentet för att komponera 'Binod'. Kanalmakarna av Slayy Point förlöjligade uppenbarligen kommentaren och introducerade olika komiska omständigheter där svaret på varje adress var 'Binod'.

Mysteriet sprack: Vem är Binod och här

Efter att denna internetbaserade livsstorm hade tystnat något, överförde kanalen där allt började från till exempel Slayy Point en annan video som delade hemligheten för de okunniga. Kanalmakarna fattade likaså och var glada över sättet att de hade nöjet att vara organisatörer av det skenbart mest säregna bildmönstret genom hela existensen av internetbaserade liv!