Vem är Antoni Porowski? Klicka här för att förstå allt om honom.

Antoni Porowski är en TV-persona från Kanada, en skådespelare, kock och likaså ett mode. Han är maten och vinet skicklig på den Emmy-prisbelönta kollektionen Queer Eye som streamats på Netflix den senaste tiden.

Antoni Porowskis tidiga liv

Antoni Porowski föddes en gång i Montreal, Quebec, av polska folk som immigrerade till Kanada tillsammans med sina två äldre systrar. Porowskis far är läkare. Antoni växte upp med att prata polska, engelska och franska.Under sina gymnasieår bodde Antoni tillsammans med sin krets av släktingar i West Virginia. Han återvände trots allt till Montreal för universitetet och sedan för college.

Antoni Porowski tog examen med en kandidatnivå i psykologi och flyttade sedan till New York Town. Antoni studerade framträdande där på Community Playhouse College of Theatre. Avslutade sin start därifrån under år 2011.

Lite vanlig info om Antoni Porowski

Själv är han inte en utbildad kock
Antoni Porowski insåg inte på något sätt matlagning från någon skicklig. Trots att han uppenbarligen kunde en perfekt affär om måltider. Denna information och njut, fick han från sin mormors recept.

Antonis referens till Ted Allen
Trots det faktum att Antoni Porowski inte på något sätt gick på några kulinariska högskolor, fick han en av de absolut bästa coachingobjekten samtidigt som han hjälpte Ted Allen. Ted Allen ansågs en gång vara den kunniga OG-måltiden och vinet.

Han äger ett kafé
Antoni Porowski har byggt upp ett kafé i New York Town som heter Village Den.

Han har till och med lagat mat åt Taylor Swift
Antoni Porowski gav så snart intrycket i Swifts You Want To Calm Down-video. Han kände till och med som henne som sin idol i säkert en av hans intervjuer och diskuterade också att han hade lagat mat åt henne innan.

Hans uppvaktande rykten
Antoni Porowski uppmärksammades en gång med Kevin Harrington, med mycket intelligenta matchande Halloween-kostymer.

Hans kärlek till avokado
Individer som har observerat Queer håller med om att han älskade avokado. Även i verkligheten kan han helt enkelt hela tiden ha dem i alla tänkbara former.