Veckans mod: Ett gäng Spelunky HD Mods för att förbättra din spelupplevelse!

Har du spelat mycket Spelunky? Känner du att även om Spelunky är särskiljande varje gång du spelar det, så är det bara inte tillräckligt varierat? Lovar du att inte fråga mig om att dessa inte så mycket är mods, men skivbyten? Vid det laget, läs vidare!

Veckans mod: A Bunch of Spelunky HD Mods | PC-spelare

Eftersom det här segmentet kommer att täcka många olika frånkopplade mods, kommer jag bara att diskutera dem först, och sedan nedan kommer jag att ge alla anslutningar och olika etableringsriktlinjer, som skiftar från Bit of cake! till Av vilken anledning är detta så jävla förvirrat? JAG VILL SPELA SPELUNKY SOM MOPS!Vi borde börja med en del av Spelunky. De flesta skulle hålla med om att man skulle kunna använda lite förändring: soundtracket. Jag föreslår inte att den nya Spelunkys musik är hemsk. Det är okej. Den första musiken var dock överlägsen rättvis. Det var jävligt bra och hade rätt att bli hörd av denna nya, ungdomliga ålder av Spelunky-spelare som inte fanns i förr (2009). Det vill säga, skulle du inte istället ställa in dig på något sånt här medan du spelar? Det är därför du borde introducera Classic Music Pack: det ersätter all ny musik med den första musikens helhet.

Möjligen är det överdrivet en mycket anmärkningsvärd uppgift att gå ut med alla pixlar? Du kan plantera en spetsad känga i de två universum med Classic Chaos-läget. Det ger dig tjocka mönster för den stora majoriteten av jorden, guld, juveler och krukor, men lämnar ändå din karaktär, motståndare, vapen och vissa ytor i all sin HD-glans. Det är en anständig avvägning för de individer som behöver agera retro men ändå inte är överdrivet retro, liknande när jag föreställer mig att jag lutar mot de första Ocean's Eleven eller Cape Fear the revamps.

Oavsett om du inte är sugen på att byta musik eller bild, är det svårt att motsätta sig att spela som en alternativ Spelunker ibland. Till exempel, varför inte spela som Damsel för en omväxling?

Du har sett henne sitta kvar försvarslöst och dela ut kyssar till Spelunkers, liknande Spelunkers. De är på samma sätt benägna att förverka henne till Kali i utbyte mot lite bomblim eller förlora henne över en grotta för att designa en snara eller öppna ett fodral, eller i princip överge henne eftersom de föredrar att inte lämna kvar ett rep. För närvarande, äntligen, kan HON vara den som behandlar Damsels fruktansvärt.

Klassisk musik mod :

Komplettera din musikarrangör med den som finns i nedladdningen och uppskatta retrolåtarna (och dominerande).

Pixel Mod :

Ta innehållet i nedladdningen och släpp dem i ditt Textures-kuvert och skriv över de första.

Klassisk Chaos Mod :

På samma sätt som med Pixel-moden, släpp de två dokumenten i din Textures-arrangör och ersätter de första.

De Ungmö , Mops , Vlad , och Mega man tecken är .png-poster. Ladda ner dem!