Varken avbokning eller förnyelse - Lovesick säsong 4 bekräftad? Allt du behöver veta om Lovesick säsong 4

Är Dylan och Evie fortfarande tillsammans, vad hände med Luke? Lyckades han hitta sin sanna kärlek? för att hitta svaren på dessa frågor måste det finnas ytterligare en säsong av Lovesick.

Finns det något officiellt tillkännagivande från Netflix om förnyelsen eller inställningen av Lovesick säsong 4? Även om Netflix inte officiellt har ställt in serien, Lovesick, finns det inga nyheter eller ens rykten om förnyelsen av denna show

Innan vi går vidare till Lovesick säsong 4 kommer vi att se vad som hände under dess tidigare säsonger.Kärlekskrank säsong 4

Lovesick – Turné om vad som hände under de föregående säsongerna

För det första är Lovesick ett brittiskt komedi-tv-drama, även kort som Britcom. Den skrevs av en grupp på 4 författare, Ed Macdonald, Andy Baker, Mike Grimmer och Tom Edge, där serien Lovesick enbart skapades av Tom Edge. Lovesick var den första sändningen den 2 oktober, på kanal 4 och efter dess enorma respons från publiken sändes de ytterligare 2 säsongerna av Lovesick på Netflix .

Den genomsnittliga längden på varje avsnitt av Lovesick var cirka 20 – 30 minuter.

Seriens historia börjar med att Dylan diagnostiserar sig själv med klamydia, en bakteriell infektion, som sprider sig genom vaginalt, analt eller oralsex. Eftersom denna infektion för det mesta inte har några symtom eller kommer att visa symtom först efter cirka två till tre veckor, var Dylan rädd och försökte varna alla sina tidigare sexpartners om denna infektion.

Kärlekskrank säsong 4

Källa – Peales syn på de talande bilderna

Berättelsen handlar om triovännerna, Dylan, Luke och Evie, som brukade bo tillsammans.

När serien Lovesick överfördes till Netflix från Channel 4, det ursprungliga namnet på programmet, ändrades Scrotal Recall till Lovesick. En av de tre ledande stjärnorna i showen, Antonia Thomas erkände att det tidigare namnet på showen, Scrotal Recall var vettigt, sedan det andra namnet, kärlekskrank. Hon tillade också att namnbytet har sålts fel, helt i tonen i showen, Lovesick. Senare erkände Thomas att hon var nöjd med bytet av titel för serien.

Så, efter att ha känt till en massa information om Lovesick, är du inte intresserad av att se trailern eller originalavsnitten?

Här är länken för att se Lovesicks alla avsnitt, från säsong 1 till säsong 3.

Eftersom det inte fanns några nyheter om Lovesick säsong 4, började skådespelarna i showen signera andra projekt och de flesta av de viktiga karaktärerna arbetar fortfarande med sina andra projekt, så de är upptagna med dessa projekt. Därför kommer det inte finnas någon tid i deras schema.

I en intervju med Decider erkände Dylan Witter att han ivrigt väntar på att få arbeta i den här showen, eftersom skapandet av de tidigare säsongerna av Lovesick säsong 4 var så njutbart och han älskade att göra det. Han sa också att han var orolig över att inte träffa sina medarbetare och han sa att Lovesick säsong 4 kommer att bli en bro för att koppla ihop dem alla igen.

Kärlekskrank säsong 4

Dylan Witter tillade också att berättelsen hade en skrivstil som visade en antydan om att det inte fanns mycket behov av Lovesick säsong 4, men ändå hade berättelsen utrymme att koka ihop berättelser för säsong 4.

Dylan Witter var så exalterad över säsong 4 att han började berätta sin egen historia, som antagligen såg ut som att han lagade den historien på plats. Han berättade den historien för Decider, att det kan finnas Dylan och Evie med sina barn i Lovesick säsong 4, förutsatt att historien har gått några år framåt.

Och historien om Lovesick säsong 4 kommer att ha en startintrig, inrättad med en festuppsättning, som han trodde skulle vara kul.

Även om det känns som att Lovesick säsong 3 är slutet på programmet, men ändå skulle triovännerna dyka upp igen i säsong 4, med en ny och spännande story bara om Netflix överväger att streama säsong 4 på sin plattform.

Även om det förväntas en förändring i handlingen i Lovesick säsong 4, förväntas skådespelarna i säsong 4 vara likadana som tidigare säsonger.

Kärlekskrank säsong 4

Kasta

Antonia Thomas som Evelyn Evie Douglas, Johnny Flynn som Dylan Witter, Hannah Britland som Abigail Saunders, Joshua McGuire som Angus Baker, bästa vän till Evie och Flynn – Daniel Ings som Luke Curran, Richard Thomson som Malcolm Mal, Evies fästman, Klariza Clayton som Holly och slutligen Yasmine Akram som Maria Jonesy Jones.

Även om det är samma som rollbesättningen för säsong 1, kan vi bara förutsäga rollbesättningen i Lovesick säsong 4 och det heller inte helt eftersom vi alla inte är klara över historien om Lovesick säsong 4. Det kan finnas chanser för introduktionen av några nya karaktärer eller det kan finnas situationer där de gamla karaktärerna måste tas bort i Lovesick säsong 4.

Även om vi inte har några goda nyheter om Lovesick säsong 4, är det enda hoppet för oss att det inte finns något officiellt tillkännagivande från någon av de funktionärer som är associerade med Lovesick säsong 4. Därför måste vi vänta, håller tummarna, på släppet av Kärlekskrank säsong 4.

Vanliga frågor om Lovesick säsong 4

1. Kommer det att bli Lovesick säsong 4?

Har Lovesick säsong 4 ett officiellt releasedatum? Även om Netflix aldrig officiellt avbröt Kärlekssjuka , den serier har inte förnyats för säsong 4 antingen. Som ett resultat, skådespelarna ha alla gick vidare till andra projekt, och från och med 2021 finns det inga konkreta planer för att komedin ska fortsätta.

För att veta mer om det, se artikeln nedan.

2. Vad hände med Phobe i Lovesick säsong 4?

PHOEBE ÄR DÖD. ... Dylan och Luke hamnar till och med i ett fysiskt slagsmål i en död kvinnas sovrum. Sedan tar Dylan med sig Evie för att berätta för henne att han är kär i henne och inte kan. Lyckligtvis kommer Luke in och berättar för Evie att Dylan är hemligt kär i henne.

För att veta mer om det, se nedanstående artikel.