Varför Seth Rogen var helt ombord med en amerikansk pickle på väg till HBO Max. Klicka här för att veta vad som är historien bakom detta.

En amerikansk Pickle, den senaste storfilmen har markerat skådespelaren Seth Rogens första streamingtitel med hans namn högst upp. Även om det verkade som att An American Pickle var tvungen att ha premiär på HBOMax på grund av pandemin, är verkligheten att den redan från början var tänkt att släppas på HBOMax istället för på teatrarna.

https://www.youtube.com/watch?v=JBC0pTh6GDM

Vad sa Seth Rogen?

I en intervju med CinemaBlends Eric Eisenberg, gjorde Seth Rogen det klart varför han var helt med på filmens hem på streaming.Seth Rogen sa att de mycket tidigt hade bestämt sig för att filmen skulle gå bra på OTT-plattformen. Även om filmskaparna gjorde filmen med Sony Columbia initialt, som är en stor studio.

Seth avslöjade också att han vid visningen i Sonys studio med Sonys huvud Tom Rothman berömde filmen genom att säga att han älskade filmen. Tom gjorde det också klart att Sony inte kunde släppa den.

Seth ansåg att samtalet mellan teamet och Tom var mycket hjälpsamt och hälsosamt. Samtalet hjälpte dem att fatta ett slutgiltigt beslut.

Seth och teamet bestämde det för att de trodde att den version av filmen som Sony ville ha, inte skulle göra rättvisa åt det de har arbetat för. Därför var det bättre att de släppte det online.

Vad säger det om Seth Rogen?

Hela det här samtalet visade att skådespelaren Seth Rogen utan tvekan är den mest uppriktiga en skådespelare kan vara. Han avslöjade utan att tveka att de gjorde filmen till en början under Sony Pictures paraply.

Han gjorde det också väldigt tydligt att han inte hade några problem med Sony och inte heller med Tom.

Seth sa att han förstår Studios affärsstrategier. Han var också tvungen att Tom hjälpte honom och teamet att förstå att varje studio är avsedd att släppa vissa typer av filmer och Sony kunde inte släppa en sådan film.

Det kunde ha varit möjligt om de skulle ha redigerat filmen på ett sätt som passar Sony eller vilken annan studio som helst. Men då skulle det inte göra rättvisa åt deras ansträngningar och åsikterna de hade för berättelsen.