Var Christian Nodal och Belinda Love falska? Vilka sociala medier tyder på mellan de två? Klicka här för att veta vad som är sant och vad som är falskt!

Osäkerhet råder över relationerna mellan Christian Nodal och Belinda, det bästa tränarparet i TV-serien la Voz. Paret har nyligen slutat följa varandra på sina sociala medier, vilket skiljer sig från deras kärleksvisning på skärmen. De trendar dessa dagar över osäkerheten om deras uppvaktning. Är det verkligt?

Aktivitet i sociala medier

Nodal har nyligen tagit bort deras datumbilder och videon på Belinda som han postade bara 18 timmar innan. Belinda i sin tur återgäldade också detsamma genom att sluta följa honom på sociala medier. Även om hon ännu inte har visat någon avsikt att ta bort densamma.De tvås aktiviteter på sociala medier har skapat kaos för fansen. Med alla som ifrågasätter vad det innebär? Älskar de inte varandra när de visades flera gånger på skärmen? Eller så gör de oss bara att lura.

Flytande teorier

Olika fans har olika historier att dela med sig av. Vissa människor antyder att det inte finns något mellan de två och de gör ett offentligt jippo eller andra aktiviteter bara för att samla popularitet för showerna. Vissa spekulerar i att de är arga på varandra. Oavsett vad som förblir orsaken men en sak är säker att vi kommer att få veta om det inom de kommande dagarna.

Långt från verkligheten

Mot olika teorier som cirkulerar när vi ser paret på skärmen verkar allt annorlunda. De två har talat flera gånger till förmån för deras förhållande.

Den senaste veckans intervju med Belinda rensade lite molnen genom att spränga ryktena om att deras kärlek inte är falsk. Hon förklarade om sina pågående relationer och hur Nodal föreslog henne att bli hennes flickvän. Popsångerskan klargjorde vidare att om hon skriker så beror hennes kärlek till Nodal på att han är en man värd hennes kärlek. I gengäld släppte Nodal i går kväll en låt till programmet Venga La Algeria för att visa sina känslor för henne. Det fungerade bra och skådespelerskan gick i tårar. Så mycket kärlek de har.

Tidigare tillgivenhet

Bortsett från det klargör deras tidigare tillgivenhet ytterligare att det inte är ett offentligt jippo eller falskt uppvaktning för att samla popularitet.

Tidigare när de dejtade konfronterades Belinda med frågan om deras relationsstatus. På svaret på det svarade hon att kärlek är viktigt och väldigt svårt att hitta i den här verkliga världen, men jag har turen att jag har en och jag är med honom ikväll. Jag hoppas att vårt förhållande kommer att fortsätta och att det kommer att vara för alltid. Vi ska njuta av det. Tillade hon.

Nodal har liknande känslor angående deras förhållande. En gång tillfrågad om det sa han att jag hoppas att det kommer att vara för alltid jag kommer att gifta mig med henne för alltid.