Van Helsing Säsong 3: Lär Vanessa sig om Lily Van Helsing, hennes förfader? Real to know Trailer, Storyline, Plot och mer!

I den tredje säsongen av fanfavoriten Vampire Dark Mystery-serien, 'Van Helsing', har intensiteten stigit eftersom Julius, Axel, Doc, Callie och resten av de överlevandes öden förblir ett frågetecken. Men Scarlett och hennes mamma återförenas och dödar Dimitri, skurken för säsong 1 och 2.

Vanessa upplever konstiga återverkningar när hon blir biten av en äldre vampyr. Men Mohammed är nu en vampyr på grund av Sam, vilket lämnar Sam med uppgiften att göra honom till en lysande partner för att slå sig samman i hans mörka öde.Serien är en amerikansk-kanadensisk serie som sändes först Syfy den 23 september 2014. Serien har släppt totalt fyra säsonger, och en femte och sista säsong är på gång, som även finns på Netflix . Den tredje säsongen kom ut den 5 oktober 2018, varefter en fjärde säsong sändes 2019.

Om du vill veta spoilers angående den tredje säsongen, då är det här artikeln för dig. Så scrolla ner för att läsa mer!

Skådespelare: 'Van Helsing säsong 3'

Huvudrollerna för säsong tre av serien, 'Van Helsing' är följande:

  • Kelly Overton, som spelar Vanessa Van Helsing
  • Christopher Heyerdahl, som spelar Sam
  • Jonathan Scarfe, som spelar Axel
  • Vincent Gale, som spelar Flesh

  • John Cassini, som spelar Maddox
  • Trezzo Mahoro, som spelar Mohammed
  • Rukiya Bernard, som spelar Doc

Plotspoilers: 'Van Helsing säsong 3.'

Handlingen för det första avsnittet av 'Van Helsing', som släpptes den 5 oktober 2018, heter 'Fresh Tendrils.' I början av serien kan vi se Vanessas uppståndelse ske för att möta arvet från hennes familj, den Familjen Van Helsing. Scarlett, Axel och många försöker slåss mot Blak Tek-teamet från att försöka ta Scarlette som en av deras labbråttor.

Säsongen avslutas den 28 december 2018, med sitt 13:e avsnitt, 'Birth Ritual.' I det sista kapitlet ser vi Axel och Mohmmed fångade i korselden, medan Vanessa Scarlette och Sam går på jakt efter den siste äldre. Doc, å andra sidan, släpper lös mysteriet som finns i den mörkes blod, medan Systerskapet och Julius är i en kamp mot varandra.

Sneak-Peek: 'Van Helsing säsong 4'

Den fjärde säsongen av 'Van Helsing' släpptes den 27 september 2019, kallad 'Dark Destiny'. börjar med att Vanessa och Lily flyr från äldste Sam. De två har amuletten med sig och måste försöka återvända till den verkliga världen så snabbt som möjligt. Men kommer de att kunna det eller inte? Du kommer att se i de ytterligare avsnitten av säsong 4.

Den fjärde säsongen avslutades den 20 december 2019, med sitt trettonde avsnitt. Kort efter släppet av det sista kapitlet tillkännagav tillverkarna förnyelsen av den femte säsongen, som kommer att vara den sista säsongen av 'Van Helsing'-serien.

Handling: 'Van Helsing'

I den här berättelsen är det en värld som domineras av vampyrer, där människor måste kämpa för att överleva. Berättelsen fokuserar på dottern till en berömd vampyrjägare, Abraham Van Helsing, som vaknar upp ur en koma chockad av att se vampyrerna dominera världen. Vanessa upptäcker äntligen sina förmågor att förvandla vampyrer till människor, och att hon är immun mot dessa varelser. Det ligger nu i Vanessas hand att föra världen tillbaka till det normala i mänsklighetens händer.

Trailer: 'Van Helsing säsong 3'

Här är trailern för ‘Van Helsing säsong 3.’ Njut!

Om du gillade min artikel, se till att kolla in min artikel om Monster Musume säsong 2.