Vampire: The Masquerade mods: Kolla in dessa fantastiska mods som hjälper dig att få en bättre upplevelse av att spela Vampire!

Medan fansen är entusiastiska över att Bloodlines 2 kommer ut nästa år, låt oss återvända till originalspelet. Vampire: The Masquerade, eller förkortat Bloodlines, är inte ett jättepopulärt spel. Spelet kom ut 2004, och det är inte lika känt som några av de andra Activision-serien. Spelet lyckades dock fortfarande bygga upp en lojal fanbas och har till och med en uppföljare som kommer ut 2021. I kölvattnet av denna uppföljare skulle spelare vilja spela det första spelet igen för att värma upp till franchisen. Om du har spelat spelet förut och tycker att det är tråkigt nu, så har vi något du borde kolla in. Här är några av de bästa modsna för Vampire: The Masquerade.

Inofficiell patch: Vampire: The Masquerade mods.

Ofta ser vi spelutvecklare som saknar buggar och fel i sina spel. Även efter att studion har korrigerat dessa buggar kan vi fortfarande ha flera buggar närvarande i spelet. Denna typ av miss från utvecklarnas sida är trots allt ett fruktansvärt, men mänskligt misstag. Därför ser vi ofta moddinggemenskapen komma ut tillfixa det här problemet. Inofficiella patchar finns online för många spel från över ett decennium sedan. Dessa patchar hjälper till att lösa spelet och kräver ofta inte mycket installationstid. Vi rekommenderar starkt att skaffa detta mot för blodlinjer.HD Grounds WIP: Vampire: The Masquerade mods.

Nu kom detta spel ut för över 15 år sedan när realism i spel inte var nära förestående. Grafiken i spelet är därför inte särskilt tilltalande för en spelare 2020. De verkar föråldrade och obehagliga att titta på, vilket dämpar spelet. Alla spelare som återbesöker spelet idag skulle tycka att det är ointressant att gå igenom. Lyckligtvis kan detta mod-paket hjälpa dig med det. HD Grounds WIP-moden ser över texturerna för spelet och omdefinierar det. Efter att ha applicerat det kommer spelet att kännas mycket nyare och mer spelbart. Du kan hitta mot här.

Spelbara NPC:er: Vampire: The Masquerade mods.

Slutligen, låt oss prata om det faktiska spelet. Att spela huvudberättelsen med den gamla karaktären kan vara en explosion från det förflutna. Men även med bra texturer kan du känna dig utbränd genom att spela spelet på samma sätt. Alla videospel kan bara ge så mycket innehåll till sina spelare innan det blir torrt. Med denna mod kommer du att kunna spela som vilken NPC som helst i spelet. Utöver detta ger modden också nya karaktärsmodeller i spelet. För en verkligt uppfriskande upplevelse rekommenderar vi att du skaffar detta mot .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Stardew Valley mods !